Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom disk rydde opp og Diskdefragmentering

den første av disse verktøyene er disk Clean-up. Dette verktøyet hjelper deg ved å frigjøre mer diskplass slik at du kan bruke den. De fleste programmer ikke rydde opp for godt etter selv, forlater filer som ikke lenger brukes og bare tar opp diskplass. Det er jobben til Disk Opprydding å spore alle disse filene sammen med noen andre mulige alternativene du kan ta for å frigjøre mer plass. Disk Clean-up ville også sjekke papirkurven og gamle gjenopprette filer som du kanskje ikke trenger. det be om en bekreftelse før sletting disse filene for å sikre at at du ikke trenger dem lenger. det andre verktøyet er Diskdefragmentering. Når du bruker datamaskinen du opprette filer og slette filer i tillegg. Disse skaper ubrukte områder i mellom brukte områder. Når du lagrer en stor fil, noen ganger er det ingen sammenhengende område for å si det, og systemet er tvunget å kutte filene i mindre deler for å kunne lagre det ordentlig. Dette kalles fragmentering, og jo lenger du bruker datamaskinen til verre blir det. fragmentering forringer den generelle ytelsen til datamaskinen siden lesing en fragmentert fil ville ta lengre tid.
Diskdefragmentering hjelper deg ved å undersøke filene og prøver å planlegge ut plassering av hver fil og hvilke filer som ikke kan endres. Når den har gjort det, ville det da prøve å flytte alle filer som den kan bevege seg slik at hver fil vil okkupere en enkelt sammenhengende plass for å bidra til fortgang lesing prosesser i fremtiden. det er ikke en fullstendig bevis operasjon, men siden noen filer som brukes av systemet ikke kan flyttes.
disk Clean-up og Diskdefragmentering er de to verktøy som du kan bruke til å holde disken fungerer effektivt. Effektene av en engangsbruk ville avta etter gang, så du bør jevnlig kjøre disse programmene for å sikre at datamaskinen er i best form mulig.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------