Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom add-on og plug-in

Plug-in og Add-on er to vilkår som peker til den samme funksjonaliteten, de er bare utvidelser som utvider brukbarheten av programmet. Det avhenger bare av hvilken programvare maker på hva jeg skal kalle programvaren utvidelser av sine programmer. Disse utvidelsene kan gjøres av andre selskaper, enkeltpersoner, eller av programvareprodusenter selv. Plug-in er begrepet som er vanligvis brukes når det refereres til tredje parts programvare som er ment å samhandle med et bestemt program Ta for eksempel nettleseren,. du trenger å installere en plug-in som heter Flash Player for å spille av videoer Flash. spilleren er ikke hjemmehørende i alle nettlesere, men er laget av et eget selskap helt. Det er også kompatibel med alle de populære nettleserne som IE, Firefox og Opera.
En add-on også utvider funksjonaliteten til et bestemt program, men de er vanligvis ment å fungere på et bestemt program. Tar nettleser for sammenligning, ville tilleggsprogrammer som er ment for Firefox fungerer bare med Firefox og så ville for andre nettlesere. Dette er vanligvis ikke fullverdig programvare, men er bare deler av koden som du kan bruke å endre grensesnittet. de vanligste tilleggsprogrammer for nettlesere er verktøylinjer ta som en litt mer plass og gir deg umiddelbar snarveier til visse elektroniske tjenester. Add-ons er også svært fremtredende i online spill som World of Warcraft, hvor spillere som har litt kunnskap kan lage sine egne tilleggsprogrammer for å hjelpe andre spillere.
Skillet mellom en add-on og en plug-in er egentlig ikke så klart. de er begge laget for å gjøre bestemte funksjoner som er egnet til en viss brukeren ønsker det. den primære grunnen til at disse kodene ikke er innebygd i programmet i første omgang er at de er egentlig ikke så viktig, og mens noen kanskje setter pris på å ha det, andre ikke, og synes det er en plage. Dette er også verktøy som en software maker kan bruke for å motivere medlemmene av samfunnet deres for å bli involvert i å forbedre programvaren.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------