Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom WinZip og WinRAR

Winrar er relativt nytt i forhold til WinZip, men det har vist seg å være ganske utøver i komprimere filer, jevnlig outperforming sin rival i nesten hver filtype eksisterende. Det var også den første til å introdusere funksjoner som utvidet sitt evner, inkludert kontekstmenyen integrering og arkiv spenner. Selv om det tilbys flere flere fordeler sammenlignet med WinZip, gjorde rar formatet ikke innhente WinZip når det gjelder generell bruk. det var bare veldig populær blant de intellektuelle og folk som virkelig hadde store disken plassproblemer. I dagens verden, har harddiskplass virkelig gått opp eksponentielt, og diskplass er ikke lenger en bekymring for folk flest. Og selv om du klarer å vokse din nåværende kapasitet, er kostnaden for nye stasjoner med sinnsykt høye kapasiteter slik. lav det er fortsatt folk som komprimerer filene for å redusere deres størrelse, men ikke for å spare diskplass, det er brukt for raskere opplasting eller nedlasting på internett File spenner har også blitt en av funksjon som er oftere. brukt. Cutting en stor fil til mer moderate biter gjør det lettere å sende epost eller laste opp filer.
Men bortsett fra alt techy ting, er den primære bruken av komprimering programvare for allmennheten å kombinere flere filer til én stor fil. Dette er for enkel identifisering og overføring av en gruppe av dokumenter. Dette gjøres vanligvis ved innlevering rapporter eller bilder eller noe som kan være altfor mange til å håndtere individuelt Dette er hvor WinZip har sin kant, bare på grunn av sin popularitet Passing filer i WinZip gir deg en mye høyere. sjanse for at den andre personen kan åpne arkivet som du sendte.
Du bør vurdere behovene dine hvis du ønsker å velge mellom de 2. Hvis du virkelig liker ytelse og de ekstra funksjonene du bør plukke WinRAR siden det kan også skape zip arkiver. Men hvis du ønsker en ikke noe stress vei til å skape arkiver som du kan sende til sjefen din så WinZip er for deg.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------