Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom IIS og TOMCAT

. <-! Adsensestart-> IIS ble utviklet av Microsoft for bruk i sin NT OS som er ment for stormaskiner og webservere det er i dag regnet som den nest mest populære webserveren i bruk i dag. andre bare Apache tross bak i plasseringer, har Microsoft blitt gradvis utvikle IIS sammen med. sin følgesvenn programmer SQL Server og Silverlight som begge er fra Microsoft. Disse programmene sammen med Microsofts. Net Framework og kjennskap til folk flest til operativsystemet Windows gjør IIS en meget overbevisende web server valg. Men for å kjøre Java og JSP-programmer på deres server, brukerne ville trenger å installere server program fra konkurrenten, Tomcat
Tomcat var navnet gitt til åpen kildekode Java /JSP server som ble utviklet av Apache å jobbe i tandem med sin egen webserver. Tomcat er utvilsomt den beste i hva det gjør delvis fordi dens eneste konkurranse, JRun, har vært problematisk for de fleste brukere. Det er også svært populært med de fleste utviklere skyldes det enkle faktum at det er gratis og det er mye støtte fra åpen kildekode-fellesskapet.
Velge en web-server for ditt eget nettsted er vanligvis opp til bruker. Selv om det er bedre for de fleste brukere å holde seg til en enkelt kilde av programmer for å sikre at de fungerer sammen feilfritt, er det noen ganger nødvendig å krysse inn i den konkurrerende leverandør av programvaren for støtte med visse språk. Dette er tilfelle med IIS og Tomcat de fleste brukere av IIS velger å bruke det fordi de allerede er vant til Windows-miljøet, og de foretrekker å ha riktig kundesupport at et stort selskap kan gi. Men Tomcat er det eneste programmet som enkelt og pålitelig utføre JSP og Java-programmer, slik at brukeren ikke noe alternativ. Det kan være litt vanskeligere å gjennomføre på grunn av mindre glitches, men IIS og Tomcat kan arbeide sammen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------