Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom IIS og APACHE

Apache web server er veldig populært på grunn av det faktum som er gratis. Dette er svært fordelaktig for dem som bare prøver ut web-publisering og er fortsatt usikker på det. Apache er som oftest inkludert i en helt gratis web-server løsning kalt LAMP ( Linux /Apache /MySQL /PHP ) som er en samling av åpen kildekode programvare som fullstendig ville håndtere alle dine web publiseringsbehov fra OS ned til skriptspråk. bortsett fra å være gratis, er det åpen kildekode-miljøet også en god kilde til støtte for brukere som har tid og tålmodighet å be om svar. IIS er fra Microsoft og dermed ville det bare kjøres på Microsoft Windows OS. Selv om det kan synes å være fri, det faktum at du trenger å kjøpe Windows til å bruke det knuser den drømmen. Den klare fordelen med å kjøre IIS er det faktum de fleste er allerede kjent med Windows operativsystem og IIS ville være mye lettere å lære for Windows-brukere IIS også kommer med støtte fra NET Framework utgitt av Microsoft,. i faktisk ASPX skript er eksklusive for IIS. støtte for IIS er levert av Microsoft, som er en forsikring om at du ville ha svar på dine problemer direkte fra skaperne selv.
IIS Windows Combo er både en velsignelse og bane for brukerne. Det faktum at de er laget av samme selskap forsikrer deg om at de ville operere på den beste kapasiteten med hverandre. eneste problemet med Windows OS er dens altfor populær og mye malware, virus, trojanere og finnes på Windows OS. Enda mer blir opprettet hverdagen og som kan utgjøre en trussel i fremtiden.
Oppsummering :
en Apache er gratis, mens IIS er pakket med Windows
2 IIS bare kjører på Windows mens Apache kan kjøres på nesten alle OS, inkludert UNIX., Apples OS X, og på de fleste Linux-distribusjoner.
3. ASPX kjører bare i IIS.
4. IIS har en dedikert stab til å svare på de fleste problemer mens støtten for Apache kommer fra samfunnet selv.
5. IIS er optimalisert for Windows fordi de er fra samme selskap.
6. Windows OS er utsatt for sikkerhetsrisikoer.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------