Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom xhtml streng og overgangsstønad

XHTML ( Extensible Hypertext Markup Language ) ble utviklet for å håndtere problemene i HTML-koden. Xhtml er en bevegelse mot strengere koding som er preget av XML. under den første utgivelsen av XHTML, det var en Strict og Transitional versjon av språket. Grundig er den tiltenkte form av språket, mens overgangsregjeringen versjonen var et springbrett for dem som ennå ikke var i stand til å tilpasse seg de strenge koding.
Transitional XHTML har lagt tagger og elementer som gjør det enklere å bruke. Den mest fremtredende er de visuelle elementer som tillater programmerere å formatere utseendet på siden deres, innenfor selve koden. Strict XHTML mangler disse elementene, og tvinger brukeren til å bruke en separat CSS-fil til å bære all nødvendig formateringen av side.
Selv om du kanskje tror at overgangsperioden XHTML er overlegen strengt XHTML grunn av det faktum at det er mer fleksibel, var dette problemet at XHTML ment å bekjempe. Transitional XHTML er fortsatt utsatt for veldig rotete kode, som kan være et mareritt når du prøver å finne problematisk kode, eller når du redigerer det i fremtidige revisjoner. Streng XHTML er mye vanskeligere å lære i forhold til overgangsstønad, men krefter brukt i læring, kan ha stor nytte av koder, spesielt når du bygger mye større områder med mer komplisert kode. Siden du ikke er lov til å måfå sette inn koder og søkeord, det ville være mye lettere å lese, og spore koden, for å finne linjene som forårsaker problemet.
Siden overgangsperioden versjonen av XHTML var ment å redusere læringskurve, og hjelpe programmererne som kan ha hatt problemer med å tilpasse seg den strenge versjon av XHTML, er det ikke ment å bli for alltid. Mer fremtredende, ble overgangsperiode XHTML brukes til å konvertere eldre HTML-sider, slik at de samsvarer med XHTML. Senere versjoner av XHTML er alle strenge, og overgangsordninger versjoner, lenger eksisterer. Dette er nødvendig for å sikre at de nye sidene være. skrevet vil tilpasse seg strenge XHTML koding Sammendrag:
en XHTML Transitional er et springbrett for dem som har tenkt å bevege seg mot strenge XHTML
2. XHTML Transitional har visuelle elementer som er fraværende i streng XHTML.
3. XHTML Strict er mye lettere å lese, og analysere, sammenlignet med XHTML Transitional.
4. XHTML Strict er mye vanskeligere å lære i forhold til overgangsstønad XHTML.
Fem. senere versjoner av XHTML er allerede strenge, og overgangsstønad ikke lenger eksisterer.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------