Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom XP Home og XP Professional

Windows XP Home Edition er like sin navnebror antyder : den versjonen av Windows XP som er spesifikk for hjemmebruk Det er en grunnleggende Windows XP-pakke som inkluderer grunnleggende sikkerhet. støtte for sine brukere plattformen omfatter også innebygd støtte for nettverk mellom jevnaldrende,. imidlertid denne muligheten begrenset til et nettverk av opptil fem datamaskiner Windows XP Home inkluderer også et verktøy for sikkerhetskopiering,. men det er ikke automatisk inkludert i det første oppsettet av systemet.
Windows XP Professional har alle funksjonene til Windows XP Home, og mer. Denne versjonen av Windows XP er mest brukt av fagfolk med større bedrifter, mens Home Edition brukes til daglige brukere, og noen ganger små bedriftseiere. Økningen omfatter Windows XP Professional en utvidet sikkerhet støttepakke mellom flere brukere som bruker samme datamaskin. Denne plattformen Peer to peer nettverk er mer sofistikert, inkludert støtte for de som ønsker å delta i et Windows NT domene. Sikkerhetskopi-verktøyet er også installert med en gang.
Mens Windows XP Home Edition ikke tillater sine brukere å holde domenenavn, er Windows XP Professional satt opp med standard domene tilgang for sine brukere. Tillegg som tillater domeneeierskapet, inkluderer Windows XP Professional en mengde funksjoner som ikke inngår i Home Edition. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, Administrative verktøy tilgjengelige via Start-menyen og Kontrollpanel, en Boot Configuration Manager, en Group Policy Refresh utility, flerspråklige brukergrensesnitt (eller MUI ) add-on, en forestilling Loggadministrator, en Planlagte oppgaver konsoll, Tasklist, og Telnet Administrator. I tillegg kommer med sin rettferdige andel av endrede funksjoner, gir Windows XP Professional pakken støtte for multi-prosessor-systemer, slik som disse nettverkene som inneholder to eller fire prosessorer. Den er også utstyrt med dynamiske disker og en faksegenskapen.
Summary :
en Windows XP home Edition er strengt for bruk i et personlig hjem innstilling ( til tider, for små bedrifter ), Windows XP Professional Edition brukes til større bedrifter. som gjør bruk av multi-CPU nettverk
2 Windows XP Home Edition kommer med en grunnpakke for støtte, og peer to peer datanettverk ( opptil fem datamaskiner ). Windows XP Professional Edition kommer med en mer sofistikert peer nettverk pakken, endret sikkerhet støtte mellom flere brukere på samme datamaskin, og støtte for de som ønsker å delta i et Windows NT domene.
3 Windows XP Home Edition ikke tillater sine brukere domene tilgang; Windows XP Professional Edition gir sine brukere tilgang til domener
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------