Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom FXO og FXS

Foreign Exchange Subscriber ( FXS ) og Foreign Exchange-Office ( FXO ) er to av de vanligste grensesnittene som brukes i analog telefoni.
FXO kan beskrives som en plugg på telefonen, og FXS som en plugg i veggen.
Mens en FXO tenke kobles til et kontor, forbinder FXS til en stasjon. En annen forskjell som kan merke mellom de to, er at FXS gir summetone, mens FXO forespørsler summetonen.
FXS gir oppringt batteri, sløyfe strøm og ringing spenning. På den annen side mottar FXO ringing spenning. En annen forskjell som kan sees, er at mens FXS mottar sifrene, det FXO forespørsler summetonen. Når FXS sender CLID, de FXO fanger opp og tolker CLID.
Foreign Exchange-kontor mottar Plain Old Telephone Service ( POTS ) fra Public Switched Telephone Network ( PSTN ). Vel, kan FXO sies å være rettet mot Telecom kontoret. On-krok og off-krok indikasjon, eller sløyfelukking, endret de primære tjenestene som tilbys av en FXO grensesnitt til Telco nettverksenheten.
Foreign Exchange Subscriber leverer Plain Old Telephone Service fra telefonselskapet sentrale kontor, og må kobles til en telefon, faksmaskin eller modem. FXS er rettet mot telefon abonnent. Dial Tone, ring Spenning og Battery Current er noen av de primære tjenestene en FXS grensesnitt gir. Et FXS er en enhet som mottar en samtale, og en FXO er en enhet som starter en samtale.
Hvordan fungerer et FXS mottar en samtale? Den mottar anrop ved å registrere linjen som har blitt beslaglagt, noe som betyr at FXO går av kroken. Den mottar også Dual-Tone Multi-Frequency sifre, noe som indikerer hvordan samtaler skal rutes.
FXS utarbeide materiell omkring 50 volt likestrøm til linjen. I en nødsituasjon, FXO enheter bruker FXS linje spenning for strøm, å forbli i drift i tilfelle strømbrudd. den FXO initierer en samtale ved å gå off-krok, noe som bidrar i å gripe telefonlinje. den tenke identifiserer målet gjennom Dual-Tone Multi-Frequency sifre.
Oppsummering
1. FXO er en plugg på telefonen, og FXS, en plugg på veggen.
2. FXS gir summetone, mens FXO forespørsler summetonen.
3. Mens FXS mottar sifrene, det FXO forespørsler summetonen. der FXS sender CLID, fanger FXO og tolker CLID.
4. et FXS er en enhet som mottar en samtale, og en FXO er en enhet som starter en samtale.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------