Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom pepperkaker og Froyo

Med Froyo bare ut av ovnen, har Google allerede neste versjon lansert med flere funksjoner og en enda mer raffinert utseende. Gingerbread er så langt kun tilgjengelig på ett håndsett, Nexus S, men dette ville sannsynligvis endre ved begynnelsen av neste år. det er mange forskjeller mellom de to versjonene av Android og den første er den oppgradert UI. Gingerbread har et mer helhetlig brukergrensesnitt med underliggende forbedringer for bedre respons og jevnere overganger. En veldig ny funksjon til stede i Gingerbread er støtte for NFC maskinvare. NFC gjør håndsettet til å sende og motta data fra andre NFC dyktige objekter i umiddelbar nærhet. Selv implementeringer er fortsatt ikke allment tilgjengelig, åpner det døren til en rekke muligheter som smartflagg eller plakater, automatisert betaling, og billettsystemer.
å gi bedre spill og praktiske evner, legger Gingerbread støtte for mer miljø sensorer. To eksempler er gyroskopet, som kan gi nøyaktige orientering av enheten, og barometeret, som kan gi atmosfærisk trykk informasjon. Den tidligere kan brukes som en kontroller erstatning mens sistnevnte kan brukes til å gi nyttig informasjon som sannsynligheten for regn eller storm i umiddelbar nærhet. Innebygd støtte for flere kameraer har også blitt lagt til Gingerbread. A funksjonen primært rettet mot videosamtaler på tvers av ulike applikasjoner.
Bortsett fra ekstra støtte for mange forskjellige maskinvare, er det også mange endringer og tilføyelser til programvarefunksjonene til Gingerbread. ene er gjennomføringen av system-bred kopier og lim evner. Med Froyo, er kommandoene Kopier og Lim lokalisert i enkelte programmer, men i Gingerbread, har det blitt ganske mye ligner på å bruke disse kommandoene på en PC. Den andre er i tillegg mange multimedia formater som Froyo ikke gjenkjenner. Nye formater inkluderer WebM og VP8 for video og AAC og AMR for lyd slutt, forbedrer Gingerbread på hvordan Froyo forvalter applikasjoner for å kontrollere rouge programmer som oppfører seg dårlig Bedre styring forhindrer dårlig oppførsel søknader fra hogging prosessorkraft. og drenering batterilevetid.
Oppsummering :
  1. Gingerbread har et annet UI enn Froyo
  2. Gingerbread har NFC-støtte mens Froyo ikke
  3. Gingerbread har støtte for mer sensorer enn Froyo
  4. Gingerbread har innebygd støtte for flere kameraer samtidig Froyo ikke
  5. Gingerbread har system-wide kopier /lim evner samtidig Froyo ikke
  6. Gingerbread støtter mer multimedia formater enn Froyo gjør
  7. Gingerbread har forbedret søknad styring over Froyo
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------