Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom heltall og peker

Integer og pekeren er brukt i de fleste av datamaskinen programmeringsspråk.
Integer i et programmeringsspråk som kan defineres som hvilken som helst datatype som representerer en matematisk undergruppe. på den annen side kan «viseren» defineres som en type som refererer eller peker til en annen verdi som er lagret i noen del av minnet i datamaskinen. Heltall eksisterer hovedsakelig som binær verdi i et datasystem. heltall hovedsakelig kommer i to typer tommer signerte og usignerte signerte heltall mener representerer de negative heltall, og usignerte heltall betyr legemliggjøre de positive eller ikke-negative. Den vanlige måten å vise et positivt heltall er grundig en rekke biter uten mellomrom eller andre skilletegn Heltall ha verdi en null og én eneste De er bare prefiks med tegn på + eller.-.
Pointer refererer vanligvis til et sted i minnet. En peker er også definert som en enkel implementering eller mindre trukket av mer abstrakte data. Selv om flere språk støtte pekere, noen språk har visse begrensninger til pekere. disse pekerne virkelig forbedre ytelsen for gjentatte operasjoner som ser opp tabeller, traversering strenger, trestrukturer og kontroll tabeller. Som pekere tillater vernet samt ubeskyttet opptak til minneadresser, de er vant til å holde adressene til oppføring poeng. Når vi snakker om pekere, er det også risiko involvert når du bruker dem med ubeskyttet tilgang. Det kan også sies at pekere holde flere adresser enn de minneenheter i et system
Oppsummering :
1 Integer i et programmeringsspråk som kan defineres som hvilken som helst datatype som representerer en matematisk undergruppe. på den annen side kan en peker defineres som en type som refererer eller peker til en annen verdi.
2. Heltall eksisterer hovedsakelig som binær verdi i et datasystem.
3. Heltall hovedsakelig kommer i to typer tommer signerte og usignerte.
4 Heltall ha verdi en null og en bare er de bare prefiks med tegn på + eller-.
5 Pointer refererer vanligvis til en plassering i minnet. En peker er også definert som en enkel implementering eller mindre trukket av mer abstrakte data.
6. disse pekerne virkelig forbedre ytelsen for gjentatte operasjoner som å lete opp tabeller, krysser strenger, trestrukturer og kontroll tabeller.
7. Når man snakker om pekere, er det også risiko involvert når du bruker sammen med ubeskyttet tilgang.
8. Det kan også sies at pekere holde flere adresser enn minnet enheter i et system.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------