Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom forsterker og receiver

Har du betalt tett oppmerksomhet på Behemoth stereoanlegget ? Hvis ikke, så kan det være tid for deg å vite hele systemet og forstå dets viktige undergrupper komponentene. Forsterkeren og mottakeren er eksempler på hvilke.
Forsterkeren, fra selve begrepet og slags forsterker eller makter opp et signal fra lydkilder som CD-spillere, mens opprettholde sin frekvens. Denne myndighet lydsignalet stimulerer høyttalerne som avgir høy effekt lyder. Dette er noe som normale linjenivå signal enhetene ikke er i stand å oppnå. Mottakeren er som et rom for å organisere alle elektronikken i ett område. Det er ikke bare spredt over flere bokser. Det er også regnet som den mest grunnleggende delen i alle stereoanlegg. Dersom du ønsker å ha de mest grunnleggende delene av et stereoanlegg, så kan du tenke på å få en enkelt mottaker. Dette allerede kombinerer pre-forsterker, radio tuner og forsterker.
Hva er fordel eller ulempe å få en egen forsterker ? Hva med en mottaker ? Vel, hvis du er veldig kresen med de enkelte delene av systemet ditt så gå for kjøp av en separat forsterker, pre-forsterker og andre delkomponenter. Ulempen er, selvfølgelig, vil kjøp av flere komponenter ende opp med å koste deg mer. På den annen side, hvis du har en mottaker som allerede har den komplette pakken, du ofte får mer letthet i å sette opp hele systemet som det er mye lettere å gjøre det. Du må bare tenke på lang sikt, om det er mulig å reparere hele enheten eller ikke i tilfelle funksjonssvikt. for selv om bare ett enkelt aspekt av det ble skadet, kan lydkvaliteten ikke være for stor i forhold til å ha en egen forsterker.
Kjøpe en separat forsterker, i stedet for en alt-i-ett-mottaker, sies å generere den beste lyden eller underholdning ytelse. Denne stilen også gir større fleksibilitet i forhold til å gjøre oppgraderinger eller reparasjoner i fremtiden. Dette set-up er også mer tiltalende som det vil gi enhver person wow inntrykk når man ser på et stereoanlegg består av flere deler. Bortsett fra den ekstra kostnaden, vil ha disse mange enheter ender opp som krever mer plass for dem å plassere.
1. mottakeren er en alt-i-ett enhet som består av tre forskjellige komponenter som inkluderer pre-forsterker, effektforsterker og radio tuner.
2. Forsterkeren er den som fusjonerer makt og pre-forsterker enheter i ett system.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------