Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom ætt.com og slektsforskning.com

Tracing våre forfedre har blitt enklere med hjelp av internett. To nettsteder som handler direkte med denne oppgaven er Slekts. Com og Slekt. com Hovedforskjellen mellom de to er mengden av penger som du må betale Slekts com er dyrere av de to med tegningsretter priser på $ 155 til $ 300 årlig. Slektsforskning. com koster betydelig mindre på $ 70 til $ 200 årlig.
prisen du betaler med begge nettstedene er å få tilgang til deres omfattende database med poster som dato vei tilbake til 1790-årene. Herkomst. Com har en rekke poster som spenner over hele kloden. Du kan få posten fra USA, Europa, Canada, og selv fra deler av Asia. Til sammenligning Slektsforskning. com har en ganske begrenset omfang. Dens database strekker bare til USA. så hvis din familie har blitt innvandret eller du vet at dine forfedre er av viss avstamning, så Slekts. com er tryggere innsats i å få mest mulig informasjon.
Selv i USA, Ancestry. com har fortsatt en mer omfattende database. Dette basert på tilbakemeldinger fra brukere som har prøvd begge tjenestene. Bruke de samme navnene på begge tjenestene, de fleste brukerne er i stand til å få flere resultater fra Ancestry. Com mens Slektsforskning. Com produserer lite eller ingen resultater i det hele tatt. Slekts. com og Slektsforskning. com skulle være konkurrenter i samme område. Men Slektsforskning. com ble kjøpt av eierne av Ancestry. com vei tilbake i 2003 slik at begge selskapene er nå bare forskjellige tilbud fra samme selskap, sammen med MyFamily com, RootsWeb com, og FamilyTreeMaker. com.
Alt i alt, Ancestry. com og Slektsforskning. com tilby det samme, men på forskjellige dyp. Slektsforskning. com gir et billigere alternativ, men med en begrenset database for de som bare ønsker å komme i gang. for de som er seriøse om å forske sine røtter, er Slekts. com bedre valg, men på en like høyere pris.
Oppsummering :
en Slekts com er dyrere enn Slektsforskning com
2 Slekts com har en bredere datadekning enn Slektsforskning. com
3 Slekts com omfatter Europa, mens Slektsforskning. com er hovedsakelig amerikansk
4. Slekts. com og Slektsforskning. com er under samme selskap
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------