Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom delt web hosting og VPS web hosting

For mange mennesker som ikke har råd til å ha dedikerte maskiner for å være vert for sine små og mellomstore stedet, er det to alternativer : Delt Webvert og Virtual Private Server ( VPS ) Web hosting. Begge presse flere nettsteder i en enkelt datamaskin, og dermed lar eierne til å dele kostnadene for hosting. sammenligne de to, er det lett å se at felles web hosting er generelt billigere enn VPS hosting. Dette er en av grunnene til at mange tilbudsjegere går med delt hosting heller enn VPS.
Hovedforskjellen mellom delt og VPS hosting er hvordan de partisjon maskinvaren for hver beboer. Med delte hosting, alle vertene okkupere samme operativsystem akkurat som å kjøre flere programmer på en enkelt operativsystem. med VPS hosting, har hver bruker sitt eget operativsystem som kjører nesten på maskinvaren hver bruker operativsystemet er uavhengig fra de andres det betyr at hvis man krasjer eller startes på nytt, de andre er ikke. påvirkes.
VPS gir administrativ og root-tilgang til brukeren, som gir ham muligheten til å konfigurere hans nettsted akkurat som han vil. Administrativ tilgang er fraværende i delt hosting, og konfigurasjoner er gjort gjennom et kontrollpanel som Plesk eller cPanel. Delt hosting er bra for nybegynnere, fordi kontrollpanelet er en mye enklere måte å gjøre ting, selv om det er mye mindre fleksibelt. Sikkerhet er et annet aspekt der VPS utmerker via delt hosting Som hver bruker er helt isolert fra andre brukere, er sikkerhet implementert individuelt med delt web hosting, kan brukeren bare laste scripts og kjøre dem. Dette kan føre til exploits eller andre uønskede effekter som påvirker alle brukere på datamaskinen.
En stor lokke av delt hosting er deres tilsynelatende omfattende begrensninger på ressurser som harddiskplass. Dette er fordi ressursene er samlet og bare myke grensene er pålagt. Tilbydere vet at mange brukere vant t skal bruke sine kontoer til det maksimale, så de notorisk oversell deres server kapasitet. i situasjoner der mange av beboerne bruker mer enn leverandøren forventet, skjer en mangel. Dette skjer ikke med VPS hosting som hver bruker har en tildeling som ikke kan nås av andre brukere. Bevilgningen er alltid tilgjengelig for brukeren
Oppsummering :
En delt web hosting er billigere enn VPS Webvert
2 VPS Webvert bruker virtualisering, mens delt web hosting ikke
3. VPS Webvert gir administrativ tilgang, mens delt web hosting ikke
4. VPS Web Hosting er sikrere enn delt web hosting
5. VPS Webvert har satt bevilgninger, mens delt web hosting har myke grensene
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------