Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom bjørnebær og ActiveSync

Blackberry er en smarttelefon produsert av RIM (Research in Motion ) og gir meget robuste meldingsfunksjoner gjennom selskapets egne e-postservere. Dette området har vært et monopol av Blackberry for en betydelig lengre tid og selskaper som Microsoft har tenkt å lage en bulk på sin markedsandel med sin egen programvare som gir lignende tjenester. ActiveSync er programvaren som brukes til å koble enheter som kjører Windows Mobile operativsystem og andre enheter som er lisensiert til å bruke den ; som iPhone. Blackberry er ikke kompatibel med ActiveSync, og rimelighet det siden det ikke trenger egentlig ActiveSync.
En Blackberry trenger å koble til enten en BES eller BIS server for å lette datakommunikasjon, enten e-post eller bare surfer på internett. Dette kan være et problem for folk som ikke har et dataabonnement. Selv når du bruker en Wi-Fi-tilkobling for å koble til Internett, vil dataene fortsatt trenger å passere gjennom disse serverne. Dette betyr at du fortsatt vil tygge opp dataabonnementet hvis du ikke har en ubegrenset plan. Activesync kobles vanligvis til en Exchange-server for å synkronisere informasjon som kontakter, oppgaver og e-post. Men for folk som ikke har tilgang til en Exchange-server, kan de installere ActiveSync på sin hjemme-PC for å synkronisere data lokalt med programmer som Outlook.
Blackberry bruker en ekte push-teknologi der serveren initierer forbindelsen og dataoverføring når en e-post ankommer Dette kan sammenlignes med en tekstmelding som kommer om du sjekke eller ikke. ActiveSync bruker ikke sant push-teknologi, men forsøker å simulere den samme funksjonaliteten. Med ActiveSync, programvaren kontakter serveren og ber om nye data er tilgjengelig, og henter den fra serveren Forkorting intervallet mellom spørringer gjøre det virke som informasjonen blir ankommer i sanntid Sammendrag :
1. Blackberry er en smart telefon fra RIM som idrett veldig robuste e evner samtidig ActiveSync er tilkobling programvare for smarttelefoner og PDA som kjører Windows Mobile-plattformen.
2. Blackberry er ikke i stand ved hjelp av ActiveSync som det ikke er kompatibelt med programvaren.
3. En Blackberry trenger å koble til en BES eller BIS server for å synkronisere informasjon mens WM-telefoner kan bruke ActiveSync til å synkronisere med en Exchange-server eller til en lokal datamaskin eller bærbar PC med ActiveSync installert.
4 Blackberry-programvaren er en sann push-teknologi, mens ActiveSync er litt av en pull /push-teknologi
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------