Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom analog delay og digital forsinkelse

En forsinkelse, i musikken verden, er en elektrisk enhet som vanligvis brukes med gitarer å gi en bestemt lyd som et ekko Det finnes to typer forsinkelser,. Den analoge og digitale. den største forskjellen mellom de to er i hvordan de behandler lyden en analog delay tar lyden og bare spiller den tilbake mens en digital forsinkelse tar en prøve og konverterer den til et digitalt format bruker så å skaper lyden.
Mange beskriver analoge forsinkelser som å ha en varmere lyd. Dette er faktisk et resultat av tap av signalstyrke i den høye frekvensen regionen, noe som gir lyden en fyldigere lyd uten å være altfor bassy Fordi type tap som oppstår i analoge forsinkelser ikke skjer i digitale forsinkelser, kan det ikke. gjenskape denne typen effekt. Det er en beslektet oppside til digitale forsinkelser skjønt. Fordi en digital forsinkelse bruker den samme prøven, er ekkoet den produserer mer artikulert forhold til analoge forsinkelser. i klartekst, hvert ekko i en digital forsinkelse er nærmere den originale lyden. En av årsakene til at mange mennesker som digitale forsinkelser er deres ekstremt høye varigheter. Mens en analog delay varighet måles i millisekunder, kan en digital forsinkelse vare i noen få sekunder. Dette gir musikeren mye mer kontroll om hvordan han ønsker at lyden som kommer ut. En annen fordel med digitale forsinkelser er deres store antallet av opsjoner og forhåndsinnstillinger som kan brukes. en analog delay vanligvis har knotter for justering hvordan du behandler lyden. på den annen side, kan digitale forsinkelser har digitalt lagret innstillinger som kan velges fra mens du spiller.
Alt i alt, er valget mellom en analog eller digital forsinkelse ned til preferanse, om du vil at varmere lyden av en analog forsinkelse eller større alternativer og lengre varighet av en digital forsinkelse Det er mange gode. digitale forsinkelser tilgjengelig i dag, men noen analoge forsinkelser er ettertraktet på grunn av sin spesielle sound
Oppsummering :
en analoge forsinkelser beholde lyden som den er mens digitale forsinkelser konvertere den til et digital form
2. Analog forsinkelser har en varmere lyd enn digitale forsinkelser
3. Analoge forsinkelser har en mindre presis sound enn digitale forsinkelser
4. Analoge forsinkelser har kortere varighet enn digitale forsinkelser
fem. Analoge forsinkelser har færre innstillinger enn digitale forsinkelser
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------