Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom XEON og I7

Intel Xeon er en multi-core, multi-tråd og sekstifire-bits prosessor, som er Nehalem-baserte. Den er spesielt designet for serverfarmer og arbeidsstasjoner. Det har DCM ( data Center Management)-programvare som gir bedre styring for servere og arbeidsstasjoner i datasentre. Xeon er utmerket for servere, spesielt med sitt multi-kontakten og multi-core konfigurasjoner, som kjører Windows Server 2008 som en 64-bit, med mye minne. lagt til dette, er det mulighet for strømstyring, som tilpasser seg til ulike arbeidsbelastninger. Dette anses å være den største forskjellen, sammenlignet med Intel i7.
Intel Core i7 er en seksti-fire-bits prosessor inneholder hovedsakelig fire kjerner. Motsetning Xeon, er i7 ganske utmerket for desktop PCer. den har en høy hastighet for multi-tasking programmer og håndterer de databehandling krav desktop også. Det gir også en bedre virtualisering opplevelse med sin HD Boost-teknologi. Dette er grunnen til de fleste spillere foretrekker i7 enn Xeon. En annen årsak er at det pr nå, trenger spill egentlig ikke fungerer med 8-kjerne. De fleste spill fortsatt arbeide bedre med to-kjerne.
Core i7 er en familie av stasjonære og bærbare prosessorer, som lykkes Intel Core 2 familien. I7 familien er sammensatt av kodenavn Bloomfield, lansert forrige november 2008, Lynnfield og Clarksfield, utgitt i september i fjor, 2009 og den kommende Arrandale, som vil bli utgitt i 2010. Alle disse dagens modeller er quad-core prosessorer, unntatt den kommende « Arrandale », som sies å ha en to-kjerne.
på den annen side er Xeon prosessor familie som består av P6 baserte Xeons og NetBurst baserte Xeons, Xeon ( UP /DP ), Dual Core, Pentium M ( Yonah ) baserte Xeons og kjerne basert Xeons og Nehalem baserte Xeons. Tidligere delte Xeon det er navn med Pentium II, som de har de samme funksjonene. Senere ble bufferminnet på Xeon økte, noe som gjør det mer praktisk for servere. Ettersom årene har gått, har Xeons vært forbedret, og nye funksjoner har blitt lagt, produsere disse forskjellige Xeon-baserte prosessorer. som nå, Xeon prosessorer er dyrere enn i7 grunn av deres tiltenkte marked av profesjonelle brukere. prisen for Xeon-familien prosessorer varierer fra $ 167 00-. $ 3157 00, mens prisene for Core i7 prosessorer varierer bare fra $ 284.00-$ 562 00
Summary :
en Xeon-prosessorer er beregnet for servere og arbeidsstasjoner, mens Core i7 prosessorer er for stasjonære PCer <. br /> 2. Core i7 har en bedre virtualisering og digitale medier erfaring, som støtter foto opprettelse og publisering, videokoding og mer komplekse spill.
3. Xeon er en etterfølger til. Pentium II, mens Core i7 er en etterfølger til Core 2 familien
4 Xeon-prosessorer er dyrere, med en prisklasse på $ 167 00-. $ 3157. 00 Core i7 har en prisklasse på $ 284 00-. $ 562 00
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------