Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom Windows 7 Home Basic og Home Premium

Den siste operativsystem fra Microsoft, Windows 7, kommer i en rekke for å dekke behovene og budsjetter til forbrukerne. Selv Hjem utgaven av Windows 7 kommer i grunnleggende og premium. Home Basic er forståelig billigere, og begrenset i evner i forhold til Home Premium, men det er ikke den eneste forskjellen. Home Basic ikke blir solgt over hele verden som Home Premium. Det er kun tilgjengelig i framvoksende markeder, hvor budsjetter kan være litt trang, og den lavere prisen punktet kan være det avgjørende argumentet. Home Basic er ikke tilgjengelig i de fleste utviklede land, som USA, Storbritannia, Canada, De forente arabiske emirater, Tyskland og Italia, blant enkelte andre land. Restriksjoner har blitt satt på plass slik at du ikke kan aktivere ditt eksemplar av Windows 7 Home Basic hvis du befinner deg i de land der det ikke blir solgt.
det finnes en rekke begrensninger som gjelder for Home Basic. det er støtte for Aero, den glasslignende brukergrensesnitt som det var introdusert med Windows Vista, er bare delvis, mens Home Premium-brukere kan dra nytte av fulle Aero støtte. Begrenset Aero støtte er bare et problem for datamaskiner som mangler i maskinvare, så det er fortsatt mulig å skalere tilbake med Windows 7 Home Premium, men med Windows 7 Home Basic, er du begrenset uansett hvor dyktige datamaskinen er.
Bortsett fra visuelle begrensninger, er det også begrensninger i forhold til den funksjonalitet. den Home Basic ikke kommer forhåndsinstallert med Windows Media Center. Denne programvaren sentraliserer media behovene til brukeren, og legger TV funksjonalitet. den lar deg se TV på nettet, og selv fungerer som DVR din ved å registrere TV viser at du liker via en hardware TV-tuner. Du kan også bruke Media Center til å se filmer eller videoer, og for å bla gjennom fotoalbumene dine. Alt dette er fortsatt mulig med Home Basic, men du vil trenge for å få tilgang til enkelte programmer, for eksempel mediespilleren og fotofremviser ;
Oppsummering : en Home Basic er billigere enn Home Premium
to Home Premium blir solgt på verdensbasis, mens Home Basic selges kun i visse. områder.
3. Home Premium har full Aero-støtte, mens Home Basic har bare delvis støtte.
4. Home Premium er i stand til å opprette og bli med i et hjemmenettverk, mens Home Basic er bare i stand til å bli med.
fem. Home Premium er allerede utstyrt med Windows Media Center, mens Home Basic er ikke.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------