Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom Nintendo 3DS og Nintendo DSi

Fra DSi har Nintendo laget en gigantisk sprang med deres neste konsoll, 3DS, og innføre 3D i den håndholdte konsollen. Motsetning til DSi, og alle andre spillkonsoller, 3DS er i stand til å gi brukeren en 3D-visning med bruk autostereoscopy uten bruk av 3D-briller. Hvis du har vært i en 3D-film, bør erfaringene være ganske lik, men uten de brillene. stedet for å ha to kameraer, som DSi ikke, legger 3DS en annen på utsiden. De to kameraer på utsiden tillate brukeren å ta 3D-bilder og vise dem i 3D på skjermen.
DSi har et ganske forenklede sett av kontroller, akkurat som sine forgjengere. 3DS har noen forbedringer med hensyn til kontroller. det virker som Nintendo har også tatt hint fra smarttelefoner og lagt bevegelsessensorer for å styre spillet ved å bare flytte konsollen rundt. bevegelsesdetektorer kan også brukes til å spore hvor mye av fysisk aktivitet den personen som bærer 3DS ikke. Dette blir så brukt i en belønning system for å oppmuntre barna til å gå rundt mer. Bortsett fra de bevegelsessensorer, har 3DS også en analog kontroller ligger like på toppen av retningsknappene Både DSi og 3DS har WiFi funksjonalitet men 3DS strekker tilkoblingsmuligheter med to nye funksjoner: StreetPass og SpotPass. disse to funksjonene når enheten er i hvilemodus StreetPass forsøker å finne andre 3DS konsoller i nærhet og overfører data som høye poengsummer, tilpassede figurer og lignende på den annen side, SpotPass søker en WiFi hotspot og nedlastinger spilldata, oppdateringer, videoer og mange andre.
Siste komme kompatibilitet. 3DS er i stand til å spille alle DSi-spill, men ikke omvendt. 3DS spillkort er nøyaktig samme størrelse som for DSi, men et lite hakk på siden skal hindre brukere fra feilaktig å sette det til en DSi
Oppsummering :
3DS er i stand til 3D-visning, mens DSi kan ikke
3DS har tre kameraer, mens DSi bare har to
3DS har GPS, mens DSi ikke
3DS har bevegelsessensorer, mens DSi ikke
Than 3DS har en analog kontroll mens DSi ikke
3DS har StreetPass og SpotPass funksjoner at DSi ikke har
3DS kan spille DSi spill, men ikke omvendt
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------