Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom NVIDIA gt og gs

Entusiaster og spillere virkelig gjøre en stor oppstyr om sine grafikkort. De vil ha ytelse, og de ønsker kortene sine for å være rask. Likevel er prisen alltid et problem. Et skjermkort med en overlegen ytelse, men med en stigende pris ikke er favorisert det de ønsker er den rette kombinasjonen av pris og ytelse En billig kort, som gir over gjennomsnittet, er fremdeles sterkt foretrukket.
selvfølgelig går ytelsen opp med pris mengden videominne, eller rammebuffer, ville gjerne diktere prisen på en grafikkort. Selv om det er en misforståelse at videoen minnet er den viktigste faktoren som bestemmer ytelsen.
Egentlig er grafikkortet ytelsen vanligvis begrenset av minnebåndbredde. Vil imidlertid nye spill som er utgitt krever mer videominne kapasitet, og det er tydelig, at med dette høyere minne, vil en høyere pris føre til.
Tar videominne til side, er ytelsen viktig, og som det som er sagt, vil minnebåndbredde alltid bestemme ytelse. minnebåndbredde har to faktorer, minnet buss bredde og klokkehastighet. Disse to er de viktigste musklene i en grafikkortet. Mer av, og raskere respektive funksjoner, vil gi en mer fremragende og effektiv drift.
Nvidia har utviklet en rekke grafikkort. Du ville gjerne se Nvidia-produkter med bokstaver som GT og GS etter produktnavnet (som vanligvis er et tall ). det kan være ganske forvirrende, som folk ville gjerne stille spørsmålstegn forskjellen mellom de 2. produktnavnene : 7600 GeForce, 8800 GeForce, 8400 GeForce, og mange andre er suffiks med enten GS eller GT. Den virkelige betydningen av GS og GT er egentlig ikke kjent. Men disse suffiksene er indikatorer på resultatene av Nvidia grafikkort. GT vil alltid overgå den GS gjelder ytelse. Uansett Nvidia produktmerke det er, vil GT ha større minnebåndbredde enn GS. GT kan enten overgå de GS i klokkehastigheten eller minnebuss bredde for å produsere dette.
faktisk er GT ofte betraktet som big Brother av GS. Ikke overraskende er det GT dyrere enn GS. Likevel vil det være opp til brukeren å bestemme som har mer verdi. Folk som spiller mye dataspill ville vite at GT vil gi dem en bedre opplevelse, men er det ikke uvanlig for folk å klare seg med billigere og litt tregere GS
Sammendrag :
1. Nvidia GT produkter gjør det bedre enn Nvidia GS.
2. Teknisk, vil Nvidia GT produktene har raskere klokke hastigheter og bredere minnebuss bredder enn det Nvidia GS merkevarer. derfor GT har bedre hukommelse båndbredder.
3. Nvidia GT merker er dyrere enn Nvidia GS.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------