Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom MS Outlook og MS Outlook Express

Microsoft Corporation er verdens dominerende datamaskin utvikler og produsent. Det begynte å få berømmelse med sin Disk Operating System (DOS ) operativsystem. Derfra flyttet den videre til andre programmer inkludert MS Outlook for Microsoft Office og MS Outlook Express for Internet Explorer.
MS Outlook er en meldingstjeneste og samarbeid klient som brukes i Microsoft Office, Exchange Server, og Internet Explorer 5. 5. Det er en Personal Information Manager som gir brukerne full integrasjon av e-post, kalender, og kontakt med ledelsen.
Det gjør kommunikasjon og informasjonsdeling mer effektiv fordi den hjelper med å organisere den informasjon som er lagret i Microsoft Office-programmer. Den er designet for bruk med internett, talepost og andre kommunikasjonssystemer som støtter Messaging Application Programming Interface ( MAPI ).
MS Outlook Express har et annet program fra MS Outlook. Selv om de deler en felles arkitektonisk filosofi, har de ikke den samme kodebasen. MS Outlook Express bruker Windows Adressebok for å lagre informasjon. Det har flere versjoner av Microsoft Windows og er inkludert i Internet Explorer 4.0 og 6. 0. Det blir erstattet av Windows Mail og Windows Live Mail. Motsetning MS Outlook det har ikke en dokumentert objekt modell. Det betyr at tilgang og kontroll av MS Outlook Express messaging programmer og plugins ikke er offisielt dokumentert og støttet av Microsoft.
Det er bygget på åpne standarder, og kan være brukes med hvilken som helst internett standard system som Internet Mail Access Protocol ( IMAP ). Det gjør at brukerne kan dra nytte av nye teknologier, men det er kjent for å ha mange tilbakeslag. Den tillater ikke meldingen lagring i en server og kan bare brukes i en enkelt datamaskin.
Det gjør også ikke ha en stavekontroll og kan ha sikkerhetsproblemer. Når du bruker MS Outlook Express, brukerne opplever ofte e virusinfeksjoner grunn av sin støtte til HTML e-post og skript. En ny versjon er utviklet for å håndtere denne problem, men fremtidig støtte for MS Outlook Express vil etter hvert bli avviklet til fordel for Windows live Mail.
Oppsummering
1. MS Outlook tilbyr klient tilgang Messaging Application Programming Interface ( MAPI ) til Microsoft Exchange mens MS Outlook Express ikke.
2. MS Outlook har en dokumentert objekt modell mens MS Outlook Express ikke.
3. Selv om MS Outlook og MS Outlook Express har samme arkitektoniske filosofi, har de ikke den samme kodebasen.
4. MS Outlook er en Personal Information Manager brukes i Microsoft Office, Exchange Server, og Internet Explorer 5. 5. Mens MS Outlook Express er en e-post og nyheter klient som er inkludert i Internet Explorer 4.0 og 6. 0.
Fem. MS Outlook Express er utviklet med flere versjoner av Microsoft Windows, mens MS Outlook er det ikke.
6. mens MS Outlook Express er en del av Internet Explorer, er MS Outlook del av Microsoft Office.
7. MS Outlook kan brukes på egen hånd mens MS Outlook Express ikke kan.
8. MS Outlook Express ble laget til bruk på en enkelt datamaskin, mens MS Outlook ble gjort for bruk i et datanettverk og kan derfor lagre meldinger på en server.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------