Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom MS Office og Open Office

MS Office og Open Office er populær programvare som brukerne foretrekker. Selv om begge programvaren tilbyr samme funksjonalitet til brukerne, de har mange forskjeller mellom dem.
Når du ser på populariteten, er MS Office brukes oftere enn Open Office.
Open Office kommer bare i én versjon som er gratis å laste ned. på den annen side, har MS Office mange versjoner, for eksempel, Professional, Home og Student. motsetning open Office, er MS Office ikke fri.
open Office er en åpen kildekode som betyr at kildekoden er offentlig, og den kan endres og tilpasset av publikum. Tvert imot, er MS Office ikke en åpen kildekode og er proprietær programvare. Som sådan kan det offentlige ikke gjøre endringer eller tilpasse den. Når man snakker om de grafiske brukergrensesnitt, de er forskjellige i MS Office og Open Office. Eldre MS Office-versjoner, som Office 2003, hadde en menybasert system som var lik Open Office. Men i dag bruker MS Office et bånd-lignende grensesnitt.
Åpen Office tilbyr støtte for alle MS Office dokumentformater. støtter imidlertid bare nye MS Office Open Office-dokumenter.
Calc er navnet gitt til regnearkprogrammet i Open Office, og Excel er navnet gitt til den MS Office-regnearket. Det er også sett at Open Office Impress er bedre da MS PowerPoint. Åpen kontor Impress bidrar til å lage lysbildefremvisninger på en enklere måte enn det MS Office PowerPoint
oppdateringer i Open Office er gratis, mens det ikke er sånn med MS Office-oppdateringer
Summary. :
1. MS Office brukes mer enn Open Office.
2. motsetning Open Office, er MS Office ikke fri.
3. Open Office kommer bare i én versjon. På den annen side, har MS Office mange versjoner, for eksempel, Professional, Home og Student.
4. Open Office tilbyr støtte for alle MS Office dokumentformater. støtter imidlertid bare nye MS Office Open Office-dokumenter.
fem. Eldre MS Office-versjoner, som MS Office 2003, hadde en menybasert system som var lik Open Office. dag bruker MS Office et bånd-lignende grensesnitt.
6. oppdateringer i Open Office er gratis, mens det er ikke som at med MS Office-oppdateringer.
7. Open Office Impress er bedre da MS PowerPoint.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------