Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom MåL og MSN

Online kommunikasjon har sett mange utviklingen det siste tiåret, hvorav den ene er direktemeldingstjenester. Det finnes ulike tilbydere av direktemeldingstjenester som tillater folk å kommunisere ved å skrive til hverandre i sanntid. én avsender typer i en melding, og når de treffer enter knappen det blir overført til mottakeren, som deretter kan svare på samme måte
AIM og MSN fungerer på samme måten, og det. er et spørsmål om personlig preferanse hvilken tjeneste du bruker. Instant messaging på begge tjenestene kan bestå av smil og akronymer å gjøre å uttrykke seg lettere enn i en typisk formell samtale. Både AIM og MSN har metoder for å la sine brukere å overvåke innholdet av hva deres buddy sender til dem. det er advarsler om innholdet er upassende og det finnes måter å fjerne folk fra listen din slik at du ikke behøver å svare det finnes også måter å fullstendig blokkere en bruker fra å kommunisere med deg. disse to meldingssystemer pioner online kommunikasjon som nå har utviklet seg til sosiale medier og nettsteder som Twitter.
AIM er America Onlines Instant Messaging-systemet som ble brukt for medlemmer av AOL-tjenester. Opprinnelig eid av selskapet Time Warner, AOL var en internett og media tjeneste som tjente millioner av mennesker med online Internett-versjoner av programvare. AIM var en av de eneste online meldingstjenester som ikke krever godkjenning for å være på noens venneliste. Når en venneliste opprettes det tillater deg å se om en annen person kommuniserer. Dette fjernet en litt av personvernet som tilbys av noen av de andre nettstedene. I 2009 Time Warner solgt America Online, og siden da dets tjenester ikke blir benyttet på samme måte som de en gang var.
MSN er Microsoft nettverkets måte å kommunisere med direktemeldinger mens du er på MSN-nettverket. MSN begynte sin chat-tjeneste i 1999 Dagens MSN-tjenester tilbys på Microsofts operativsystemer som Windows Mobile, Windows XP, Windows Vista, og den nye Windows 7 MSN lar deg endre design og layout av chatting skjermer for personalisering. tillegg har det vært endringer i navn MSN, er det nå heter Windows Live Messaging-systemet, og er mye brukt i dag.
AIM og MSN var rivaliserende tjenester som var like på mange måter. dag MSN eller Windows Live Messaging er fortsatt mye brukt, i motsetning til AIM som har falt i popularitet.
Sammendrag
1. AIM og MSN var to vanlige online direktemeldingsprogrammer som kunne lastes ned, og ble brukt til å kommunisere med andre brukere, lignende til tekstmeldinger på en mobiltelefon.
2. Målet var America Onlines system, selskapet ble tidligere eid av Time Warner og ble solgt i 2026nbsp.
3 MSN var Microsofts form for online kommunikasjon kompatible med Microsoft OS imidlertid navnet har nylig blitt forandret. til Windows Live Messaging.
4. Både AOL og MSN-brukere utviklet og popularisert slang terminologi, uttrykksikoner, og akronymer å hjelpe brukerne kommunisere raskere enn normalt.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------