Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom EPLE og PC

Det er vanskelig å forestille seg en verden uten datamaskiner. Fra det tidspunkt de først ble introdusert, har de i stor grad påvirket folks liv som ingen andre elektroniske gadget har. Dag, selv små barn kan betjene maskiner og vet hvordan å bruke ulike programvare tilgjengelig.
Dette skyldes den raske utviklingen av datamaskiner. stund, før var det bare gigantiske datamaskiner, i dag er det personlige datamaskiner i form av stasjonære og bærbare datamaskiner. Noen håndholdte datamaskiner er også tilgjengelig for forbrukerne.
To av de største maskinvare og programvare produsentene er Apple og IBM. Deres rivalisering har ført til store tilgjengeligheten av datamaskiner i dag. De har forskjellige operativsystemer i sine datamaskiner med den hensikt å tjene datamaskin bruke enklere for forbrukerne.
Apple
Apple er et amerikansk selskap som produserer elektronikk, programvare og personlige datamaskiner. den ble etablert 1. april 1976 og har blitt kalt den mest beundrede selskapet i USA og verden.
Dens Macintosh eller Mac linje av datamaskiner har produsert noen av de mest populære hardware produkter i dataindustrien, inkludert iPod, iPhone og iPad. Sine programvareprodukter er også godt kjent som OS X operativsystem, var iTunes medieleser, iLife, iWork suite, Aperture, Final Cut Studio, Logic Studio, og det mobile operativsystemet, iOS. De Mac-datamaskiner de første brukerne av GUI, forbruker-nivå grafikk som gjør dem brukervennlig. Brukere trengte ikke å vite datamaskin språk for å bruke Mac-maskiner. Brukere har muligheten til å dra filer til og fra mapper plassert på skrivebordet. Mac-maskiner kommer også i flere elegante design.
PC
En PC er som regel en datamaskin som kan betjenes direkte av en privatperson. kan det være en stasjonær, bærbar, eller en palmtop datamaskin. IBM er en av de ledende pc produsentene i verden.
disken operativsystemet IBM datamaskiner er levert av Microsoft Corporation som introduserte Windows-operativsystemet. Selv om det ikke var en ekte operativsystem, men var en add-on for DOS, banet den vei for PC-ens inntreden i verden av grafisk brukergrensesnitt ( GUI ).
PCer er billigere enn Mac, noe som er grunnen til at de blir mer utbredt brukt av forbrukere i dag. En annen grunn er fordi de fleste programvare tilgjengelig i dag fungerer på PC.
Sammendrag
1. PC-er er rimeligere enn Mac.
2. fleste programvare tilgjengelig på markedet i dag arbeidet på PC, mens de ikke på Mac.
3. Mac var de første til å bruke grafisk brukergrensesnitt ( GUI ), som gjør personlige datamaskiner enklere å bruke av brukerne, mens PC kom i andre og kopieres Mac.
4. Mac er rettet mot mer elegant design, mens PC-er rettet mot å produsere mer rimelige datamaskiner for brukerne.
fem. Selv om de i utgangspunktet operere den samme, den viktigste forskjellen ligger i kvaliteten på deres produkter. Mac er definitivt mer elegant og holdbar, samtidig som PC-produsere datamaskiner som ikke er så slitesterk som Mac.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------