Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom EKKO og PRINT

I de siste 10 årene eller så, har web utvikling blitt en av verden? ? Raskest voksende næringer. Det er etableringen av nettsteder for Internett og innebærer en rekke prosedyrer som web design, web innhold, scripting, sikkerhetskonfigurasjon, utvikling av e-handel, og markeringen og koding av tekster, programmer og andre nettverkstjenester.
en nettside utvikling språk som har gjort mye for web utviklere er PHP. Selv om det er svært kompleks, lære det hjelper dem i å gjøre andre webapplikasjoner. I gi ut noe med PHP eller andre programmeringsspråk, er et språk konstruksjon nødvendig.
Et språk konstruksjon er et sett av strukturer som er del av et program dannet for å uttrykke en operasjon. Print og ekko er begge språk konstruksjoner som brukes til å vise informasjon på dataskjermen.
de har begge de samme funksjonene, men har forskjellige prosedyrer som resulterer til det samme utgang.
Print
utskriften er et språk konstruksjon som kan ta flere uttrykk, og det er det språket konstruere at eldre programmerere foretrekker å bruke fordi det er den kommandoen som brukes i de tidlige årene av dataprogrammering. Den oppfører seg som en funksjon i sin evne til å returnere et heltall. Det kan i hakeparenteser som ikke brukes av alle PHP programmerere. For betingede konstruerer, er print mer egnet å bruke fordi den kan brukes i mer komplekse uttrykk.
Det er tregere å bruke selv, og kan bare ta en parameter. Det tar mer system ressurser til å bruke noe som er grunnen de fleste programmerere foretrekker å bruke ekko.
Echo
Echo ikke oppføre seg som en funksjon og må ikke brukes i sammenheng med en funksjon. Det bruker ikke braketter eller parentes som anses unødvendig av de fleste programmerere i dag. Den har en kortere syntaks der et likhetstegn følger umiddelbart etter åpningen tag gjør det lettere å skrive.
Det virker raskere og returnerer ikke noen heltallsverdiene som gjør at den produserer en effekt på mindre tid. det er ikke egnet for betinget konstruksjonen og kompliserte uttrykk som evaluerer beregninger som sant eller usant.
alle kan bruke noen av de to språkkonstruksjoner avhengig sine behov og preferanser. Utfallet blir det samme selv om de krever ulike prosedyrer. Forskjellen er svært liten om å gjøre noen vesentlig innvirkning på deres bruksområder så velge mellom de to i stor grad avhenger av brukeren.
Sammendrag
1. Print oppfører seg som en funksjon mens ekko gjør det ikke.
2. Utskriften er oftest brukt av eldre programmerere som er vant til å bruke det i de tidlige årene av programmering mens ekko er foretrukket av de fleste moderne programmerere.
3. Print bruker klammer eller en parentes, mens ekkoet ikke fordi de anses som unødvendig.
4. Echo fungerer raskere at print.
fem. Echo ikke returnerer en heltallsverdi som print gjør.
6. utskriften er egnet til bruk for betingede konstruerer og mer komplekse uttrykk mens ekko er ikke.
7. Echo kan ta flere parametere, mens print kan bare ta en eneste parameter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------