Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom CCD og CMOS

Når du ser på digitale kameraer, er det godt å bli kjent med CCD eller Charge Couple Device og CMOS eller Complementary Metal Oxide Semiconductor. CCD og CMOS er chips som brukes i digitale kameraer.
Når man sammenligner de to brikkene, er CMOS mer fleksibel, ettersom pikslene i dette kan være individuelt lese. i en CCD digitale chip, er avgiften transporteres over det og lese i et hjørne av tabellen. her konverterer en analog til digital omformer hver av pixel verdier til digital verdi. I tilfelle av CMOS chips, transistorer presentere hver av pikslene forsterke og flytte kostnader ved hjelp av de tradisjonelle ledninger.
Avgiften lagret i Charge Couple enheter blir lest igjennom synkrone signaler. I en utfyllende Metal Oxide Semiconductor, de fotoelektriske sensorer direkte generere elektronisk signal, noe som gjør signalene enkle å lese.
hvor CMOS er utsatt for støy, er CCD kjent for å lage bilder med lite støy. av de to digitale chips, er CMOS kjent for å forbruke mindre strøm enn CCD. CCD er kjent for å konsumere 100 ganger mer strøm enn CMOS.
En annen forskjell sett mellom CCD og CMOS er at sistnevnte kan være fabrikkert på alle silisium produksjonslinje. Grunn av dette, CMOS sensorer er billigere enn CCD-sensorer.
kameraene har høy kvalitet piksler, god lysfølsomhet og høy oppløsning vil bli utstyrt med CCD-sensorer. Et kamera har CCD-sensorer leveres med bilder av høy kvalitet. Oppsummering
1.
CCD er Charge Couple Devices og CMOS er Complementary Metal Oxide Semiconductor.
2. Avgiften lagret i Charge Couple Devices enheten lese gjennom synkrone signaler. I Complementary Metal Oxide Semiconductor, de fotoelektriske sensorer direkte generere elektronisk signal, noe som gjør signalene enkle å lese.
3
kameraene har høy kvalitet piksler, god lysfølsomhet og høy oppløsning vil bli utstyrt med CCD-sensorer Et kamera har CCD-sensorer leveres med bilder av høy kvalitet.
4
Hvor CMOS er utsatt for støy, er CCD kjent for å lage bilder med lite støy.
fem.
En annen forskjell sett mellom CCD og CMOS er at sistnevnte kan være fabrikkert på alle silisium produksjonslinje. grunn av dette, CMOS-sensorer er billigere enn CCD-sensorer.
6.
av de to digitale chips, er CMOS kjent for å forbruke mindre strøm enn CCD. CCD er kjent for å konsumere 100 ganger mer strøm enn CMOS.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------