Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom BlackBerry Internet Service og BlackBerry Enterprise tjeneste

Blackberry Enterprise Service og Blackberry Internet Service, som er forkortet til BES og BIS henholdsvis er to service planer som kan erverves for bruk med en Blackberry smart telefon. BES er planen at mange store selskaper bruker som det lar Blackberry telefonen for å koble direkte til bedriftens intranett og funksjon derfra. BIS er planen at individer som ikke har eller trenger tilgang til et bedriftsnettverk server. BIS tjener mer eller mindre den samme funksjonaliteten som de BES, men ikke på samme nivå.
Siden serverne på BES er inne i en bedrifts intranett, har de full kontroll over trafikken til og fra Blackberry telefoner i nettverket. De er fri til å sette regler og restriksjoner avhengig av deres behov. BIS er levert av teleselskapet og brukerne er avhengig av hva teleselskapet finner passende. Corporations ofte dra nytte av BES å begrense tilgangen til unødvendige områder. BIS mangler denne evnen og brukerne ofte har full tilgang til internett.
Sikkerhetsnivået som er pålagt et selskap intranett er ganske stram, og dette bærer over til Blackberry enheten også. sikkerhetsnivået implementert av teleselskapene for sine BIS abonnenter, men tilstrekkelig for de fleste brukere, er ikke så sofistikert som hos de fleste bedriftens bedrifter. så å generalisere på sikkerhetssystemer, BES-servere er mer sikker enn BIS servere.
Selskaper med BES har muligheten for å presse enkelte programmer til de Bjørnebær som er en del av nettverket deres. Utplassering er gjort på serveren og programmet sendes over luften til Blackberry-enheter, noe som er svært praktisk for selskaper med mye til personalet. Ytterligere forenkler oppgaven med å holde alles enheter på samme nivå i det hele tatt. ganger Dette er ikke mulig på enheter som har BIS planer og programvareinstallasjon må gjøres på individuell basis holde flere enheter oppdatert til enhver tid kan være ganske skremmende oppgave Oppsummering. :
1. BES gir en forbindelse til bedriftens server mens BIS kobler du til en server som drives av ditt telekommunikasjonsselskap.
2. Selskapet har kontroll over BES mens teleselskap er ansvarlig for BIS.
3. BES er sikrere i forhold til BIS.
4. BES tillater søknad push mens BIS ikke.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------