Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom AOL og MåL

AOL, som er tidligere kjent som America Online, er først og fremst et amerikansk globale internett-tjenester og medieselskap. Den ble grunnlagt i 1983, og på den tiden, var det kjent som Quantum Computer Services. Siden da har det kontrahert sine tjenester til ulike selskaper, i flere land, over hele verden. den har satt opp internasjonale versjoner av sine tjenester i tillegg.
den elektroniske programvarepakke at AOL vedlikeholder og utviklet, tillot millioner av abonnenter og kunder over hele verden for å få tilgang til et stort nettsamfunn. Endelig kunne AOL kundene nå ut til alle på internett.
I mai 1997 lanserte AOL en instant messaging og tilstedeværelse dataprogram, kalt AOL Instant Messenger, eller AIM for kort. Dette dataprogramvare vedlikeholdes av AOL selskapet, og det lar registrerte brukere enkelt kommunisere med hverandre i sanntid. Bortsett fra andre chat-programmer vedlikeholdt og utviklet av AOL ( e. g. ICQ og iChat ), er AIM en av de viktigste markedsføringen trekker av selskapet, og det har den største fraksjonen av direktemeldinger markedet i Nord-Amerika, spesielt i USA.
som i år (2009), har AOL endelig skilt med Time Warner, og opphørte eierskapet av sistnevnte. AOL skilt ut i et eget børsnotert selskap. Forholdet mellom AOL og Time Warner varte to år mindre enn et tiår. dag, men har AIM mye konkurranse, for eksempel MSN i Microsoft. Yahoo og Google har sin egen instant messaging-programvare også. motsetning sin tidligere stint, de ikke lenger monopolisere sin markedsandel på instant messaging. tross for dette faktum, har AIM gjort en rekke forbedringer til både funksjonalitet og ytelse. Den er også tilgjengelig i ulike plattformer, som Windows, Mac og Linux.
AIM-klienten er en annonse støttet plattform og programvare. Brukere av instant messenger bør forvente å se annonser. Likevel er AIM en flott chat-programvare, så det støtter mange funksjoner og har massevis av nyttige funksjoner. Gjeldende AIM klienter inkluderer AIM Triton, 6 AIM. Pro 8, AIM Express, samt ulike utvalgene av beta og mobile klienter
Sammendrag :
en AOL er et selskap, mens AIM er en programvare, utviklet og vedlikeholdt av AOL.
2. AOL er en forkortelse for America Online, et bedriftsnettverk internettleverandøren ( ISP). AIM er initialene til AOL Instant Messenger, en cross platform direktemeldingsprogram.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------