Stilling: ovs0 > Tone Gramer >

Forskjellen mellom AMD og CELERON

Har du noen gang lurt på hvordan maskinen fungerer? Hvor det bærer ut instruksjoner fra et dataprogram ? Jeg er sikker på at alle gjør. Imidlertid kan det være mind-numbing tenkning om disse tingene med mindre du er en geek.
For å gjøre ting enkelt, la oss bare tenke at hjernen i datamaskinen er prosessoren. Vanligvis gjør en prosessor ting som hjernen din gjør. den har et minne og den behandler innganger og instrukser. Spesielt er det bedre fungerende prosessorer i form av prosesshastighet og evner til registrere og få tilgang til minner. Det er mye som den menneskelige hjerne vi har bedre hjerner Einstein og tregere hjerner i Forrest Gump
. <-! Adsensestart->
prosessorer er høyteknologiske enheter og sikkert stor virksomhet. de to gigantene i bransjen er AMD ( Advanced Micro Devices ) økes. og Intel Corporation. de er de beste to ledende produsenter av datamaskiner mikroprosessorer og kjøperne sikkert dratt nytte av konkurransen.
en av de store fordelene er utvikling av nedre enden linje prosessorer spesielt Intels introduksjon av Celeron merkevarer. Celeron har blitt brukt av Intel for flere forskjellige områder av x86-prosessorer rettet mot budsjett personlige datamaskiner. Den ble presentert på omtrent samme tid Pentium II kom ut. Det var nesten alle måter lik Pentium II, men med to viktigste forskjellene fra sin high end fetter : Celeron har en mindre cache og en langsommere buss hastighet for å si det med enkle ord, de Celerons er en Intel merke linje av billigere prosessorer de er normalt basert på høyere. ende Intel-prosessorer som Pentium III, Pentium 4, Pentium M og Core 2 Duo. Uansett forbedring Intel retter ut, vil det presentere en billigere versjon i Celeron. Så i essensen er Celerons bare forenklet high end prosessorer, med noen av funksjonene er redusert eller fjernet.
Som konkurrerende selskap av Intel, AMD forsøker å fange opp og noen ganger komme i forkant av Intel i ulike produkter. AMD akkurat som Intel, produserer og gjorde utviklingen i mange enheter som grafiske prosessorer og brikkesett, men ingenting er mer konkurransedyktig enn CPU eller prosessor bransjen. AMD er en av de viktigste globale leverandører av mikroprosessorer basert på x86-arkitekturen sammen med Intel Corporation.
AMD har vært rundt på ganske gang, men det var introduksjonen av Athlon-prosessoren som satte AMD på kartet. med Athlon, populariteten til AMD steg og virkelig etablert seg som en viktig konkurrent i bransjen.
snart AMD opprettet en ny linje av produkter for den nedre enden markedet. de gjorde prosessorer med mindre cache og lavere bus hastighet, men billigere og mer praktisk. Den første bølgen var AMD Duron og senere erstattet av AMD Sempron. Duron og Sempron er akkurat som Intel Celeron på måter som de tilbyr mer bang for den buck for gjennomsnittlig PC-brukere.
Man kan si at AMDs svar på Intels Celeron er den Duron og Sempron imidlertid i sin rot, Intel-. som den ledende leverandøren av prosessorer i slutten av 90-tallet ble plaget av sin tap av low-end markedet hvor AMD trivdes spesielt med sin K6-prosessor. Celeron var faktisk Intels svar på denne markedsføringen dilemmaet.
Oppsummering :
en AMD er en halvleder selskap som produserer ulike enheter der prosessorene er kjernevirksomheten produkter Celeron, derimot, er en Intel merke linje av lavere end prosessorer.
2 AMDs svar på Celeron er deres Duron og Sempron linje prosessorer
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------