Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom vindkast og vind

Når du ser på værmeldingen for neste dag, er du sikker på å komme over en rekke ulike begreper som reporteren bruker for å gi deg en innsikt i hva slags dag du kan forvente. Noen av terminologier er ganske lett å forstå, som temperatur og nedbør er andre litt mer forvirrende, fordi disse betingelsene synes å referere til det samme Selv i virkeligheten, er dette ikke tilfelle. For eksempel, når været reporter snakker om vind og stormkast, blir han eller hun egentlig refererer til to forskjellige ting. Denne guiden vil hjelpe deg å lære mer om forskjellene mellom de to.
Generelt refererer vinden til flyten av ulike gasser innenfor et stort område. Vind kan forekomme i verdensrommet, som solvind, eller innenfor vår jordens atmosfære. vinden som vi opplever nå og da når vi går ut og nyte den flotte naturen, er forårsaket av kombinasjon av varm og kald luft, noe som resulterer i en forskjell i atmosfærisk trykk. Dette er fordi varm luft har mindre tetthet enn kald luft en annen årsak for vinden er konstant rotasjon av jorden som går i bane rundt solen. Egenskapene til et bestemt område vil også påvirke styrken på vinden. Det er av denne grunn at du bare kan føle en vind når du forlater hjemmet ditt, men deretter begynne å virkelig føle styrken på vinden når du går sentrum, og er omgitt av høye skyskrapere.
Alle vindkast er en type vind. et gufs er en plutselig økning av vindens hastighet som varer ikke mer enn 20 sekunder. dette vanligvis oppstår når vindhastigheter nå en topp på minst 16 knop. En vind vindkast kommer vanligvis i to-minutters intervaller. En Vindkast kommer ganske plutselig og brått. Det finnes en rekke ulike grunner for vindkast skal gjennomføres. En av årsakene til en Vindkast er når det er en plutselig skiftet fra høyt trykk til lavt trykk. en annen årsak til en vindkast å skje er terrenget. vindkast er hyppigere i områder hvor det er ekstremt høye trær, eller menneskeskapte infrastruktur. Som vinden passerer rundt fjell, åser, trær og kunstige infrastruktur, hastigheten øker for bare en kort periode. Oppsummering :
En A vindkast og vind begge refererer til bevegelse av ulike gassene i jordas atmosfære rundt jorden
2 Wind skapes av forskjellen i. atmosfærisk trykk forårsaket av lettere varmluft og tettere kald luft. på den annen side, vindkast er korte økning i vindens hastighet, hovedsakelig forårsaket av vinden passerer gjennom terrenget.
tre. blåser i varierende hastigheter gjennom hele dagen Vindkast kun skje for ekstremt korte perioder, vanligvis varer ikke mer enn bare 20 sekunder, som oppstår ved 2-minutters intervaller.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------