Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom sann nord og magnetisk nord

Teknisk sett er deklinasjonen forskjellen mellom sann nord og magnetisk nord. Deklinasjon er betegnelsen som brukes for å indikere at den magnetiske nord er faktisk i kontinuerlig bevegelse. Det betyr at magnetisk nord kan finnes innenfor en viss rekkevidde av sann nord, men det er ikke en konsekvent avstand fra selve sanne Nordpolen. det har vært show å drive så langt vekk fra den sanne Nordpolen med litt over 1200 miles. det kan også drive tilbake, og være mindre enn 200 eller 300 miles fra sann nord. Ved å kunne fastslå den nåværende tilstand og avstand av magnetisk nord fra sann nord, de som er avhengige av kompass for å finne veien, må foreta noen vinkelinnstillingen.
Sann nord er det som brukes når du oppretter nye kart. vil imidlertid et nytt kart også har nødvendig avviket informasjon som skrives om dem for enkel referanse. denne måten, vet turgåer eller sjømann hvor langt utenfor deres destinasjon kan være, og hvordan de kan justere sin kurs for bedre destinasjon nøyaktighet. magnetisk nord er så fleksibel, fordi det kommer fra jernet baserte Molten Core, som er magnetisk. True North har ikke denne fleksibiliteten, fordi det er en faktisk fant frem sted på land. Det er faktisk stedet bestemt på å være " toppen " av verden. Som du kan forestille deg, har det vært mange vitenskapelige tvister gjennom århundrene å fastslå den faktiske plasseringen av Nordpolen.
Kompasser er basert på magnetiske informasjonen, og derfor spore den magnetiske nord. de programmene som brukes til å programmere den stadig populære GPS-enheter, opererer ikke på magnetisk nord eller sann nord. Veipunkter bestemmes via satellitt, og faktisk kontrolleres av regulatorer. Det er en tilsiktet feilberegning av GPS-koordinater, som beveger seg på en vanlig basis, for å unngå å ødelegge nøyaktighet.
Kan sann nord fastsettes av stjernene ? Alle med en betydelig utdannelse i astronomi vil finne ut at de vil kunne avgjøre den sanne nord, men det er ikke så lett som bare å finne Polarstjernen. Som planeten roterer, stjernene synes å bevege seg over himmelen. dette betyr at en måned ditt favoritt konstellasjon er mot venstre side av himmelen, og en annen måned vil du finne den på høyre side av himmelen. Til tross for vanskeligheter, kan sann nord bestemmes av stjernene, mens magnetisk nord ikke kan.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------