Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom nucleoplasm og cytoplasma

For å forstå den grunnleggende forskjellen mellom nucleoplasm og cytoplasma, du må også ha en grunnleggende forståelse av strukturen i en celle. En celle er opprettet med lag, starter med en ytre vegg. Inne på at muren er ulike lag av materialer som gjør alt fra å kontrollere din arv, for å bestående av spesifikke DNA som gjør din individuelle celler del av deres tildelte organ, eller kroppsdel.
cellen vanligvis bare har en kjerne, selv om det er noen som har mer enn én. Kjernen er der vi finner nucleoplasm og cytoplasma. Hele cellen er så innkapslet i en membran, skapt av lipid molekyler og ulike proteinmolekyler, noe som bidrar overføre informasjon til cellen, samt å tilby solid beskyttelse mot skader.
Hver og en (den nucleoplasm og cytoplasma ) refererer til en identifisert og uniform plass som inneholder ulike materialer verdensrommet, cytoplasma, er funnet inne i cellens membran Within. cytoplasma, finner du kjerne og kjernen, Sentrioler, ribosomer, vesikkel, lysosomer, endoplasmatisk retikulum, Golgi-apparatet, vakuole, cytoskjelettet, og mitokondrier. Mitokondriene er beskyttet fra cytoplasma, til tross for å være inne, av en annen membran skall. Teknisk sett er det cytoplasma en flytende stoff. Når det gjelder mobilnettet aktivitet, vil du finne det meste stammer fra innsiden cytoplasma. Celledeling som skjer fra cytoplasma, og det gjør glycolisys
nucleoplasm er innenfor cytoplasma den ytre konvolutt av kjernen er der cytoplasma offisielt stopper. som en tyktflytende væske, blir nucleoplasm ofte referert til som kjerne saft. Innkapslet i væsken, vil du finne de nucleoli og kromosomer. Inni nucleoplasm finner du også nukleotider. Dette er det som gjør det mulig å kopiere DNA.
Du vil også finne enzymer som er direktivet, i utgangspunktet fortelle kjernen hva det skal gjøre til enhver tid. kjernekraft matrisen er laget av fiber nettverk innen nucleoplasm. det er en løselig væske delen som ligger innenfor tyktflytende nucleoplasm. Dette løselig væske kalles nuclea hyaloplasm.
Samspillet mellom nucleoplasm og cytoplasma er det som gjør en celle levedyktig. Mens de er hver enkelte delene av cellen, deres avhengighet av hverandre er relevant. Deres overordnede jobb er å holde orden innenfor cellens struktur, og forhindre elementer som ikke tåler hverandre, fra å ha direkte kontakt.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------