Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom helse og life science

Gjennom århundrer har store felt av studier forgrenet seg til mer spesifikke og spesialiserte felt. En av disse er innen vitenskapen. Generelt fokuserer fagområde på studiet av verden rundt oss. de ulike grener innen vitenskapen hjelper oss å svare på hva, hvor, hvordan og hvorfor av de tingene som vi ser i denne verden vi lever.
Helse og life science er bare to av de ulike grener av vitenskapen som blir nå studert. I en forstand, både helse og life science er like, fordi disse to grener av vitenskapen fokuserer på studiet av levende organismer. Biologiske grener ut til bokstavelig talt alt som har å gjøre med alle levende skapninger. Bortsett fra akkurat forstå hvordan visse organismer overleve og deres respektive livsprosesser, de ulike grener av life science også studier og søker å forstå de forhold som forskjellige vesener, her på jorden, har med hverandre, så vel som med miljøet, deres atferd, og deres strukturer.
Helse vitenskap er faktisk en gren av de biovitenskap. Denne spesielle grenen av livet science fokuserer på studier, forskning og forståelse av hvordan mennesker og andre dyr funksjon. Som sådan, den grenen av helse vitenskap sjelden, om ikke i det hele tatt, studerer funksjoner av ulike plante liv på jorden. dersom de gjør, er det mer langs linjene for hvordan disse spesielle plantene er i stand til å hjelpe mennesker å behandle og forebygge visse former av sykdommer og sykdommer.
grenen av helse vitenskap hovedsakelig fokuserer på å få nok informasjon og kunnskap, som deretter kan brukes til å hjelpe mennesker å kurere og forebygge ulike typer sykdommer. Selv om det er visse spesialiseringer og profesjoner innen helse vitenskap som ikke fokuserer på dyr, de fleste av disse spesialiseringene og profesjoner fokusere på helse og velvære for mennesker. Det er denne grenen av Life Science som har vært ansvarlig for oppdagelsen og senere utvikling, av ulike typer vaksiner og behandlinger for mange sykdommer, som i tidligere århundrer, ble ansett som uhelbredelige. de ulike spesialiseringer og profesjoner i helsevitenskap er også fokusert på bevaring av det mentale og fysisk velvære mennesker, ved de ulike medisinske fagfolk catering for privatpersoner. Disse yrkene omfatter sykepleie, medisin, psykologi, fysioterapi, og nylig, alternativ medisin. Av denne grunn har helse science industrien også vært ansett som en av de mest lukrative næringene i verden i dag.
Oppsummering :
en Helse og life science både fokus på studiet av forskjellige levende ting her på jorden
2 Life Science søker generelt å besvare hva, hvor, hvordan og hvorfor i alle levende ting, men helsevitenskap fokuserer på oppdagelsen, behandling og bevaring av dyr og mennesker.
tre. Life Science ser på hvordan ulike levende ting forholder seg til hverandre, og miljøet. helsevitenskap, derimot, fokuserer på å anvende kunnskap utledet fra å studere dyre-og planteliv, å behandle og forebygge mange av de sykdommer som påvirker mennesker.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------