Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom Yorkie og silkeaktig

Når det kommer ned til sammenligning raser, kan forskjellen mellom Yorkie og Silky bare bli definert av rasen standarder. Individuelle hunder kan variere fra rase standarder, selv om de er renrasede hunder.
Yorkie er en " finere " hund, som betyr hans ben struktur er mindre, er pelsen hans finere, og han er samlet noen få pounds mindre enn hans svært nær slektning, tenderer Silky. Finer pels å vokse litt lenger, og er vant til å bli matt, ofte på en daglig basis. Den silkemyke tendens til å være større, med en bredere benbygning.
Hans pels ikke matte så lett, fordi det pleier å være så vidt tykkere, og ofte ikke vokse mye mer enn bare 4 inches. Begge hundene fremdeles krever daglig pelsstell. The Yorkie er også mer sannsynlig å være tyngre shedder mellom de to rasene. Men relativt sett, kvalifiserer verken hund som en tung shedder som mange av de større rasene. Når berøre pels, har Yorkie pels som er så fin og myk at den bokstavelig talt føles kulere enn din hånd temperatur. grovere pels av Silky kommer fra den aktuelle opphav i Australian Terrier.
Mens begge raser definitivt bære en staheten, er det Yorkie mest definitivt sterkere viljestyrke av de to hundene. Han er mer steinhard om å få viljen sin, og finne måter å få det han vil, selv om det betyr å få i trøbbel. den silkemyke regnes som en viljesterk hund, men er lettere å trene, og er mer sannsynlig å arbeide for gleden av hans menneskelige, enn utelukkende for treat belønninger.
den Silky har en mer særegen profil, som hans snute og hans hode er større og mer fremtredende enn den Yorkie. De kaller den Yorkie en " firkantet " rase, som betyr at proporsjonalt, bør han ligne på torget. Kroppen hans lengde bør være nesten samme mål som sin høyde. Den Amerikanske Kennelklubben krever at han veier ikke mer enn 7 pounds, og hans målinger bør ikke være mer enn en tomme av. Silky har også større ører. de hvile lenger tilbake på hodet enn Yorkie har mindre ører.
Yorkie og Silky er forskjellige raser. de er ikke samme rase, men bare merket for nettopp deres størrelse forskjell. En stor Yorkie er en fortsatt en Yorkie.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------