Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom Klonopin og ativan

disse dager, er det definitivt en god ting, at når det er et medikament som du blir anbefalt å ta, kan du alltid se opp tilleggsinformasjon om at medisinering. Her vil vi ta en se på de viktigste forskjellene mellom to stoffer: Klonopin og Ativan
det eneste som disse to har til felles, er at de begge er under benzodiazepiner kategorien 'som er et psykoaktivt stoff som resulterer i sedasjon, sove-inducting, hypnotisk, krampestillende og muskelavslappende effekter.
Under benzodiazepiner, er det to typer medikamenter som brukes til behandling av angst-relaterte problemer. Den første er Klonopin, eller Clonazepam. I USA er det markedsført av stoffet produksjon selskap, Roche. Bortsett fra angst og panikk lidelser, er Klonopin også foreskrevet for å behandle søvnløshet og epilepsi.
den andre typen er Ativan, eller Lorazepam. Ativan er den mer kjente kommersiell navn på denne benzodiazepiner stoffet, som brukes til å behandle kronisk angst og søvnløshet. Sammenlignet med alle de andre benzodiazepin rusmidler, er Ativan anses å være den mest vanedannende "som er grunnen til at stoffet skal bare administreres under tett observasjon av en lege.
Selv Ativan er foreskrevet for å behandle angst-relaterte problemer, har det negativ effekt på en person, som økt fiendtlighet, aggresjon og suicidale følelser. det kan også ha Amnestisk effekter.
Så hva er forskjellen med måten disse to stoffene virker ? Med både Klonopin og Ativan, påvirker dens Clonazepam innhold kjemikalier i hjernen som kan ha blitt ubalansert, og føre til angst. Den mest vanlige bruken av Klonopin er for krampesykdom og panikklidelse, mens Ativan er mest brukt for angstlidelser. Å realisere sine fulle effekter, er Klonopin vanligvis tatt i to eller tre doser daglig, mens Ativan må tas tre til fire ganger om dagen. Akkurat som det er når du tar noen form for medisiner, er det best å følge legens ordre til punkt og prikke, når du bruker enten Ativan eller Klonopin. hver av disse kan resultere i en over dosering, avhengighet, eller kan også være dødelig når det tas på feil måte.
Oppsummering :
en Klonopin brukes til å behandle epilepsi og panikk lidelser, mens Ativan er mest brukt for behandling av angstlidelser
2 As. medisiner, har Klonopin en kortsiktig effekt, mens Ativan har en medium -range effekt.
tre. Klonopin har anti-depressive effekter, mens Ativan produserer euforiske effekter.
4. Klonopin er vanligvis tatt i to eller tre doser daglig, mens Ativan må tas tre til fire ganger om dagen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------