Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom vicodin og lortab

Vicodin og Lortab er medisiner som tilhører en gruppe legemidler som narkotiske smertestillende midler. Begge disse stoffene er i hovedsak foreskrevet for å gi lindring til moderate til sterke smerter. Både Vicodin og Lortab inneholder smertestillende midler kjent som hydrokodon og paracetamol. Selv om disse to inneholde de samme aktive ingrediensene, trenger det finnes noen forskjell mellom de to legemidlene.
Vicodin og Lortab er begge tilgjengelig i tablettform. Men Lortab også tilgjengelig som en væske Elixir.
En av de viktigste forskjellene som kan sees mellom Vicodin og Lortab er i hydrocodone og paracetamol -komponenten. I Lortab, kan det være forskjeller i nærvær av hydrokodon. imidlertid paracetamol dose i Lortab fortsatt på 500 mg uavhengig av varierende hydrocodone styrken. Mesteparten av Vicoden stoffet kommer i syv. 5 milligram hydrocodone og 750 milligram paracetamol. The Lortab stoffet kommer i fem milligram, 7. 5 milligram og 10 milligram hydrocodone og 500 milligram paracetamol.
I Vicodin, de inaktive ingredienser inkluderer mikrokrystallinsk cellulose, kolloidal silika, stivelse, dibasic kalsiumfosfat, krysskarmellosenatrium, magnesiumstearat, stearinsyre, og povidon. Hvert av Lortab tablettene inneholder inaktive ingredienser, som for eksempel, krysskarmellosenatrium, kolloidal silika, mikro- krystallinsk cellulose, povidon, sukker kuler, pregelatinized stivelse, stearinsyre, og krysspovidon.
Lortab tabletter er tilgjengelig i en rosa farge og er kapselformet. De er bisected tabletter med UCB preget på den ene siden og 910 på den andre siden. Vicodin -tabletter, som også kommer i ovale former eller kapsel former, er hvit i fargen. Har Vicodin preget på den ene siden.
Oppsummering :
en Vicodin og Lortab er begge tilgjengelig i tablettform, men er Lortab også tilgjengelig som en flytende eliksir
to. en av de viktigste forskjellene som kan sees mellom Vicodin og Lortab er i hydrokodon og paracetamol komponenter. i Lortab, kan det være forskjeller i nærvær av hydrokodon mens paracetamol dosen i tre. Lortab forblir den samme.
4. Lortab tabletter er tilgjengelig i en rosa farge og er kapselformet. Vicodin -tabletter, som også kommer i ovale former eller kapsel former, er hvit i fargen.
5 Lortab er bisected tabletter med UCB preget på den ene siden og 910 på den andre siden Vicodin, som også er en bisected medisin, har ordet Vicodin preget på den ene siden.
6 det er også visse forskjeller i nærvær av de inaktive ingredienser i både Vicodin og Lortab
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------