Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom saltvann og silikon implantater

Det er forskjeller mellom saltvann og silikon implantater og kjenne disse forskjellene vil hjelpe pasienter velger det beste implantatet å bruke. Få et bryst implantat er en svært viktig avgjørelse som ikke skal gjøres lett og noen bekymringer eller spørsmål bør diskuteres med en kirurg og avklart før en endelig beslutning.
saltvann implantater er fastere enn de silikon seg og føler ikke naturlig brystvev. de fleste av pasientene som har prøvd saltvann implantater klager over at de kan føle ytterkantene eller påfyllingsventilene. Silikonimplantater derimot regnes for å være mykere, med pasienter usannsynlige å føle ytterkantene og er generelt ansett å være den nærmeste til å ha naturlige bryster.
Silikonimplantater er foreslått for tynnere kvinner siden det er mindre mulighet for brystet å rynke på grunn av det faktum at de har mindre vev for å dekke implantatet. saltvann implantater, derimot er mer egnet for kvinner med mer brystvev fordi det er mindre merkbar på dem.
de to typer implantater også forskjellig i måten de er plassert på innsiden av brystene. Saltvann implantater er tomme poser ved første men når plassert inne i brystet, vil kirurgen fylle den opp med en saltløsning ( saltvann ) løsning. Silikonimplantater er allerede fylt før du setter inni pasientens bryst. Saltvann implantater er enklere i forhold til prosedyren brukes til å sette dem inn i en kvinnes bryst, noe som betyr at det er mindre arrdannelse som resultat. Dette foretrekkes av de fleste kvinner. saltvann implantater er rullet som en sigar og satt inne i bryst og denne prosedyren krever bare et lite snitt. Etter at implantatet er plassert, vil kirurgen fylle den opp og på denne måten kirurger har kontroll justere implantatet volum, i motsetning til med silikonimplantater som allerede er forhåndsutfylte. Fordi silikonimplantater er forhåndsutfylt, vil de trenge en større snitt og er vanskeligere for kirurger å justere.
det er merkbar hvis en saltløsning implantatet bør lekke, vil pasientene føle noen endringer og etter noen minutter brystet vil deflatere. med silikonimplantater imidlertid pasientene vil føle ingen endringer i det hele tatt, og de vil ikke merke så lett hvis de silikonimplantater lekke.
Det er sagt at saltvann implantater er tryggere enn silikonimplantater fordi saltvann implantater er laget av salt vann som ikke vil gi noen skade dersom de lekker. Siden 70 % av kroppen vår består av vann, denne lekkasjen vil være ufarlig for menneskekroppen. silikonimplantater er sagt å være utsatt for sykdommer som er forårsaket av silikon migrasjon. det skjer når silikon lekkasjer og flytter til andre deler av kroppen og forårsaker skader på kroppen vår. det er noen krav som nyere silikon implantater er laget sammenhengende som reduserer risikoen for å få silikon migrasjon. Denne innovasjonen gjør silikonimplantater tryggere
Oppsummering :
En saltvann implantater er fastere mens silikonimplantater er mykere og føles mer som naturlig brystvev
to. saltvann implantater er for kvinner med mer brystvev mens silikonimplantater er tilrådelig for tynnere kvinner med mindre brystvev
tre saltvann implantater gir mindre arrdannelse sammenlignet med silikonimplantater fordi prosedyren. innebærer færre trinn. prosedyren for saltvann implantater er mindre invasiv med bare et lite snitt for å sette inn implantater. Silikonimplantater krever en større kutt fordi posen må settes inn på innsiden. Jo større bag, jo større kutt.
4. Er saltvann implantater plasseres i bryst uten fylling og kirurgen overfører væske mens posen som er inni. 5. silikonimplantater er forhåndsutfylt før du legger den inni pasientens bryst.
6. Hvis en saltvann implantat lekkasjer, det deflates veldig fort. Hvis det skjer, vil det være lett følte av pasienten. som for silikon implantater, kan lekke ikke lett oppdages.
7. Det er sagt at saltvann implantater er tryggere enn silikonimplantater fordi saltvann implantater er fylt med saltvann. silikonimplantater inneholder silikon som kan skade kroppen bør det lekke.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------