Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom narkotika og alkohol

Narkotika og alkohol er alltid feilaktig som ødelegger liv. Men også de har forskjeller i bruk at hvis ikke ble misbrukt, ville være svært gunstig for kroppen. Narkotika og alkohol er faktisk legemidler som brukes som former for antiseptiske midler eller for å behandle sykdommer. Men på grunn av den fornærmende måte at folk bruker disse stoffene, de er alltid stemplet som livet destroyere.
Ta alkohol, for eksempel. Det er en hydroksyl som kan brukes som et antiseptisk. Det finnes mange forskjellige typer alkohol, og det er forskjellige bruksområder for hver. Det finnes alkoholer som kalles isopropyl, metanol, etanol og som kan brukes som antiseptiske midler. Metanol og etanol kan også brukes som drivstoff, noe som er svært gunstig for den daglige husholdning aktivitetene til en persons liv. Disse alkoholer kan også brukes som løsemidler for medisiner og for å gjøre parfyme lukte godt. Etanol er den mest populære alkohol fordi den brukes til fremstilling av drikkevarer. i tillegg er disse drikker alkohol er de som regel knyttet til misbruk.
narkotika, derimot, er et meget vidt begrep. Den viktigste definisjonen av narkotika er et stoff som når det tas ut av kroppen vil forandre sine normale funksjoner. Det er også brukt for trivsel av en person. Det kan bety en medisinsk stoff som bidrar godbit eller unngå sykdommer og andre plager. bør imidlertid legemidler være forskrevet av lege før bruk. det finnes også legemidler som brukes for moro skyld, eller for å forbedre den gode opplevelsen. Slike rusmidler har mange forbud og regler, fordi de kan vise seg ubehagelig når misbrukt.
Alkohol er ment å være gunstig for kroppen med gjær brygget og druene i vinen. Den har frukt, korn og karbohydrater som kan være gunstig for kroppen. Men narkotika kan være veldig sterk og vanedannende. det kan angi sentrale nervesystemet som en dempende. det er derfor mange mennesker får full drikke drikke form av alkohol, etanol. Nesten alle unge og voksne som drikke, har intensjon om å få drukket, som er der misbruk kommer inn. Når man får full, tenderer en å miste riktig dom, lavere hemninger og med lage en slags euforisk følelse på den personen drikke. Både alkohol og narkotika er gunstig for kroppen, men de kan bevise skadelig for personlig helse når misbrukt. Legemidler som er depressiva og blir misbrukt kan føre en person til å senke sin fart og vil mest sannsynlig miste fokus og oppmerksomhet. narkotika må tas ut av kroppen og dette er normalt, men når misbrukt, kan føre til organsvikt. Narkotika bør tas med forsiktighet og ikke misbrukt, som er grunnen resepter er svært viktig
OPPSUMMERING :
En
Alkoholer kan brukes på huden og i den daglige en persons aktiviteter, som å bruke den som gass, mens narkotika er medisiner som er normalt inntatt med de riktige resepter.
2.
Etanol er alkohol som inntas, mens narkotika er medisiner som da tatt i kan endre de normale funksjonene i kroppen.
tre.
Alkohol kan redusere riktig dom, lavere hemninger, og føler eufori, når misbrukt, mens narkotika kan bremse deg ned, du kan miste oppmerksomhet og føre til organsvikt.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------