Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom myokardiskemi og infarkt

myokardiskemi og infarkt er begreper som brukes i medisin beskrive enten vev død eller skade på vev av hjertet.
For å forklare hvert ord, er " myokard " den delen av hjerte som inneholder hjertemuskelen. hjertet består av fire kamre og et stort nettverk av store og små blodårer, vener og arterier. ordet ' iskemi ' betyr ' skade ' eller ' ødeleggelse. « ordet ' infarkt ' betyr ' død av en viss del av orgelet. '
Så i myokardiskemi, er det skadede vevet i hjertemuskelen. Men i hjerteinfarkt, er det vev dødsfall som er mer dødelig i den delen av den enkelte.
Myocardial infarkt er også kjent som et hjerteinfarkt mens myokardiskemi er også kjent som angina eller brystsmerter angina er ikke en sykdom,. det er et syndrom av hjerteinfarkt og andre hjerte-og karsykdommer i hjerteinfarkt, blodet leverer til hjertet blokkeres permanent forårsaker vev død og avbrudd. I myokardiskemi, blir blodtilførselen til hjertet midlertidig blokkert bare. Dermed ikke hjertet ikke får oksygen forårsaker brystsmerter.
Seks millioner amerikanere erfaring myokardiskemi hvert år, mens en av fem amerikanere dør av et hjerteinfarkt. symptomet på myokardiskemi er brystsmerter som kan være enten etter å ha jobbet ute, mens du hviler, eller en kombinasjon. Dette er klassifisert som stabil og ustabil angina. symptomene på hjerteinfarkt er brystsmerter og retrosternal smerte. Den brystsmerter, men utstråler til venstre området og opp til kjeven. Det er viktig å skynde pasienten til sykehuset før hjertestans ville inntreffe. I hjerteinfarkt, er smertene lenger, mer intens, og innebærer mye områder, for eksempel, magen, venstre skulder, bryst og rygg ledsages av diaforese eller svett.
årsaken til hjerteinfarkt og iskemi kan tilskrives en rekke faktorer. den første er fedme som fett hoper seg opp i blodårene og hindre jevn flyt av blodet. En annen er sigarettrøyking som constricts og stivner blodårene gjør dem ikke- elastisk. En annen er mangel på mosjon. Det kan også skyldes hypertensjon pluss andre risikofaktorer. Behandling av hjerteinfarkt innebærer ulike medisiner som blodfortynnende som aspirin, anti-hypertensive medikamenter, og smertestillende medisiner behandling for myokardiskemi er vanligvis anti-angina legemidler
Oppsummering :
en.
hjerteinfarkt innebærer vevsdød mens myokardiskemi innebærer vevsskade.
to.
Hjerteinfarkt er også kjent som et hjerteinfarkt mens myokardiskemi er også kjent som brystsmerter eller angina.
tre.
hjerteinfarkt er dødelig mens myokardiskemi kan være et tegn på en forestående hjerteinfarkt.
4.
hjerteinfarkt involverer flere smertefulle områder på kroppen under angrepet, mens myokardiskemi bare brystet er involvert.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------