Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom midje og hofter

Midjen er en del av buken som ligger mellom hofter og brystkassen. midjen er den smaleste delen av overkroppen. Den hippe er den regionen som ligger i en lateral posisjon til glutealregionen, eller rumpeballene, overliggende den større trokanter av femur og underlegen hoftekam.
Når man snakker om midjen, er det mye snakk om waistlines. Det er den horisontale linje der midjen blir den smaleste. det er en generell ordtak at folk som kosthold har en lav midje. Kvinner har smalere midjen enn menn.
Nå om hoftene, tre bein i bekkenet smelter sammen for å danne hipbones. Dette er også en del av hip -regionen. Det er hofteleddet, som er mellom femur og acetabulum av bekken som støtter kroppen når du står opp eller løpe eller gå. hofteledd spille en viktig rolle i å beholde balansen. Under puberteten, hoftene av det kvinnelige utvide. Når du snakker om hofter og waists, er den mest snakket om midje- hofte ratio. Hvis en kvinne har en midje-hofte ratio fra 0. 7 og hvis en mann har en hip-midje ratio fra 0. 9, så de anses å ha en sunn kropp.
Vanligvis blir måling av midjen tatt to inches over navlen, og måling av hip tas to inches under navlen. I strengeste vilkår, er omkretsen av midjen målt ved midt mellom hoftekam og laveste ribben. omkrets av midjen vil representere en persons abdominal fedme. Hip omkrets måles på den bredeste delen av rumpeballene. Ved graviditet er livvidde måles horisontalt en tomme over navlen
Oppsummering :
En Midjen er en del av buken som ligger mellom hoftene og ribbe buret. hoftene er regionen plassert i en lateral posisjon til glutealregionen, eller rumpeballene, overliggende den større trokanter av femur og underlegen hoftekam.
to. Hvis en kvinne har en midje-hofte ratio fra 0. 7, og hvis en mann har en hip-midje ratio fra 0. 9, så de anses å ha en sunn kropp.
tre. omkrets av midjen måles midt mellom hoftekam og laveste ribben. Hip omkrets måles på den bredeste delen av baken.
4 Kvinner har smalere midjen enn menn.
omkretsen av midjen vil representere en persons abdominal fedme.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------