Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom gekkoer og kameleoner

Geckos og kameleoner er øgler, men med mange forskjeller. Geckos er små øgler som tilhører Gekkonidae familien. De kameleoner er store øgler som tilhører Chamaeleonidae familien.
gekkoer er rikelig sett i varme habitater, og de er kjent for sine unike vocalizations gjør kvitrende lyder. Geckos består av 3 underfamilier og 80 slekter. Om 600 arter av gekkoer blir sett. på tvert imot, kameleoner består av to sjanger og ca 50 arter blir lagt merke til. Chameleons er også sett i varmt klima og ikke lager lyder som det av gekkoer.
Chameleons er preget av sine stereoskopiske mobile øynene, papegøye -aktig zygodactylous fot, lang, svært endret ekstruderbart tunger, prehensile hale, og toppene på hodet. en annen unik egenskap ved kameleon er dens evne til å forandre bilens farge. den skifter farge i forhold til situasjonen. er Geckos sett i forskjellige farger, som, blå, lilla, svart, og rosa. motsetning kameleoner, gekkoer er de mest fargerike øgler. Gekkoer har smeltet øyelokk, og om lag 75 prosent av artene er nattaktive med vertikale og smale elever De andre gekkoer har runde elever Geckos ha flatet organer. Brede, flate hoder og korte nakker. føttene, som er som tærne, har liten hektet bust Dette hjelper dem å klatre vegger og tak er Geckos trær og insectivores Noen av gekkoer egg lagene og andre viviparous.
Chameleons har store hoder, lateralt komprimert organer, og klissete tunger. De har smeltet føtter. Den prehensile hale sammen med sine sammenvokste føtter hjelper kameleoner å flytte fra en gren til en annen. De har kjegleformede øyne som stikker ut fra hodet deres. Øynene beveger seg i alle retninger.
Gecko er et begrep som har blitt avledet fra Malay Gekoq som er en etterligning av rop sin. Chameleon er avledet fra latin Chamaeleo som er lånt fra den gamle greske Khamaileon. Khamai betyr på bakken og Leon betyr løve
Summary :
1 Geckos er små øgler som tilhører Gekkonidae familien. Chameleons er store øgler som tilhører Chamaeleonidae familien.
2. Geckos består av 3 underfamilier og 80 slekter. Om 600 arter av gekkoer blir sett. Tvert imot, Chameleons består av to sjanger og ca 50 arter er lagt merke til.
tre. Geckos er kjent for sine unike vocalizations gjør kvitrende lyder.
4. En unik egenskap av en kameleon er dens evne til å forandre bilens farge. den skifter farge i forhold til situasjonen.
fem. Geckos er sett i ulike farger, som, blå, lilla, svart og rosa. I motsetning kameleoner, gekkoer er de mest fargerike øgler.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------