Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom engelsk laboratorier og american laboratorier

Hunder er en av de mest elskelige kjæledyr som en person noensinne kunne ha. Folk kunne ha nytte av disse hjørnetennene som de kan hjelpe mennesker på forskjellige måter. Det kan være verge hjemme siden det er veldig spesielt med sitt territorium. Men viktigst er det en av de mest lojale kjæledyr som menneske noensinne kunne ha.
men absolutt det er disse hundene som ikke er det lojal som og ser shabby for noen mennesker. Dessuten ville mange folk faktisk foretrekker hunder som kan være veldig prangende i forhold til sitt utseende. Lagt til det, ville hunden entusiaster faktisk foretrekker viser hunder eller intelligente hunder. Med disse egenskapene nevnt, ville en av de rasene som ville først kommer til tankene være Labrador retriever eller Labs. Det er to vanlige typer. Labrador retriever Dette er de engelske Labrador retriever og de amerikanske Labrador Retriever Selv om noen ville si at det ikke er noen forskjell mellom amerikansk og engelsk laboratorier,. men det er faktisk forskjeller mellom de to <. br /> Oppriktig talt, med navnene selv det er en tydelig forskjell. En Labrador Retriever kommer fra USA og den andre er fra England. De amerikanske laboratorier blir noen ganger kalt field laboratorier, mens de engelske labs kalles ofte show laboratorier. Disse hundene er ekstremt intelligent i forhold til andre innenlandske hunder. med det blir sagt, de to labs har en slags personlighet også. Den engelske laboratorier pleier å være rolig mens amerikansk labs har en tendens til å være mer utadvendt.
Mennesker som har både den amerikanske laboratorier og de engelske labs ikke ofte se sine forskjeller når det gjelder fysiske attributter. Det er en betydelig forskjell mellom vektene i den amerikanske laboratorier og engelsk laboratorier. Amerikanske laboratorier er faktisk tyngre enn den engelske laboratorier. Utvalget av vekten av amerikanske laboratorier ville gå fra 70 lbs. Og kan nå opp til 120 lbs. engelske laboratorier, på den annen side ville veie fra 60 kg til 85 kg. de har også en forskjell i konformasjon deres. lederne for amerikanske laboratorier tendens til å være tynnere enn de brede blokken hodene til engelsk laboratorier. for den amerikanske laboratorier, kroppene deres er tynnere og mattere enn de engelske laboratorier som har tykkere og stablet organer. Som for beina, har det amerikanske laboratoriet lengre de mens de engelske laboratorier har kortere ben. De har også en forskjell i snuten. De muzzles av amerikanske hunder pleier å være spisse mens snuter i den engelske laboratorier har en tendens til å være bred som for halene, har den amerikanske laboratoriet pisken halen mens den engelske laboratorier har en oter -lignende hale Sammendrag:
en amerikanske laboratorier kommer fra America mens engelsk labs kommer fra England.
to. amerikanske laboratorier er utgående mens engelske laboratorier er rolig.
tre. De amerikanske laboratorier er mye tyngre enn den engelske laboratorier.
4. De har forskjeller i sine organer mer spesielt i deres størrelse, nese, ben og hale.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------