Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom en hane og en høne

Hva er en hane og en høne ? En hane er en mannlig kylling og er også kjent som en hane. Så i vanlige vilkår, er en hann kylling en hane og en kvinnelig kylling er en høne.
En hane er kjent for å beskytte gruppe av kyllinger særlig de kvinnelige seg. Roosters er kjent for å være mer aggressive enn de kvinnelige kyllinger.
i motsetning til de kvinnelige kyllinger, er haner kjent for sin kuk -a-doodle-doo under daggry. de kvinnelige kyllinger ikke synge under daggry det er ikke bare at hanen er kråke i morgen, men også på dagtid, og det sies at den produserer slike lyder for å beskytte territoriet sitt. En annen ting som må sees er at haner dyrkes hovedsakelig for deres kjøtt og kamphandlinger. Cock kampene er godt kjent og praktisert i mange deler av verden. Tvert imot kvinnelige kyllinger er alet opp i hovedsak for egg. motsetning hønene, trenger haner ikke legge egg. haner har mer utholdenhet og styrke enn de kvinnelige kyllinger.
i motsetning til andre kyllinger, har en hane en tykk kam ( kam av kjøtt på hodet ). hanen kammer er mer rød og fremtredende enn de andre kyllingene. Videre haner også ha en mer fremtredende wattle ( flik av kjøtt på haken ) enn de andre kyllingene. Motsetning hønene, haner også ha en større og lyse wattle.
En hane har lyse fjær farger sammenlignet med kyllinger. den kvinnelige kyllingen er kjent for å ha bleke fjær farger og har nyanser av blek hvit. i størrelse, haner er store og ikke fet som den kvinnelige kylling. Roosters er kjent for å være sosial rundt mennesker, men er kjent for å være aggressive blant sin egen art.
Summary :
1. En mannlig kylling er en hane, en kvinnelig kylling er en høne
2 I motsetning til de kvinnelige kyllinger, er haner kjent. for deres kuk -a-doodle -doo under daggry.
3. Roosters dyrkes hovedsakelig for deres kjøtt og kamphandlinger. Cock kampene er godt kjent og praktisert i mange deler av verden. Tvert imot kvinnelige kyllinger er alet opp i hovedsak for egg
4 motsetning til andre kyllinger, har en hane en tykk kam ( kam av kjøtt på hodet ). hanen kammer er mer rød og fremtredende enn de andre kyllingene.
fem. Roosters har mer utholdenhet og styrke enn de kvinnelige kyllinger.
6. En hane har lyse fjær farger i forhold til kyllinger.
7. Roosters er kjent for å være sosial rundt mennesker, men er kjent for å være aggressive blant sin egen art.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------