Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom elskere og venner

Noen mennesker har problemer med hvordan man skal definere sitt forhold til en bestemt person i livet sitt. De ofte skiller de to relasjonene ved å måle sine territoriale rettigheter som de har over personen, og dette inkluderer deres seksuelt forhold til hverandre. Vi kan skille de to med mange aspekter enn det fysiske.
Ett aspekt er hvordan de snakker om hva de har eller forbindelsen de deler. i elskere, er det vanlig at elskere snakke om deres følelser for hverandre. Hvis du er bare venner, men trenger du egentlig ikke snakke om vennskap. Du bare har en tendens til å gå med strømmen. En annen er når det kommer til sjalusi. Når elskere blir sjalu, det er fordi de krever engasjement av partneren sin. for venner, får de sjalu fordi de krever oppmerksomhet fra sin venn. Mesteparten av tiden sjalusi i elskere fører til argumenter eller slåss. Men i en vennskap, fører det vanligvis til bare å ignorere det som skjedde og til slutt skjer med deres dag. Antallet personer som er involvert kan også være forskjellig. Du kan ha mange venner, men du kan ikke ha mer enn en kjæreste. Å være elskere betyr dere begge dele tid privat mens når du er bare venner, jo mer jo bedre. du kan tilbringe bonding tid selv med andre grupper av venner uten å måtte tenke om din venn vil bryte opp med deg.
Du behandle din kjæreste på en spesiell måte. du gjør ham eller føle henne at han eller hun er den eneste for deg. du kan ikke gjøre andre mennesker føler denne måten hvis du allerede har en elsker. Men hvis du er bare venner, kan du vise følelser for andre mennesker åpenlyst.
Å være i en kjæreste /venninne forhold kan være litt mer komplisert enn å være bare venner. Hvis du har en elsker, du har en tendens til å justere med partneren din slik at partneren din ikke vil bli slått av og dumpe deg. Men i et vennskap, kan du gjøre nesten alt med dem uten frykt for å skremme dem bort. du kan handle fritt med hverandre. Å være elskere er også litt mer sensitiv. For eksempel, la oss si at du har glemt din partner bursdag. Det ville være en big deal for dem. De vil bli sint og skuffet, spesielt hvis du har glemt ditt jubileum. Vanligvis som vil ta dem lang tid å glemme selv om du kjøper dem masse gaver å gjøre det opp til dem. Hvis du har glemt din venns bursdag, de pleier også å være sint, men det kan lett fikses ved å gi dem en gave. det spiller ingen rolle, selv om det bare er et gratis måltid eller en ny skjorte
Oppsummering :
1. Du og din elsker snakker om ditt forhold og hvordan du vokser med hverandre. Dette, derimot, skjer sjelden med vennene dine.
To. Grunnen til sjalusi i vennene er på grunn av avledet oppmerksomheten til andre, mens for elskere er det etterspørselen etter den andre for å oppfylle sin forpliktelse til hans eller hennes partner.
tre. du kan ha så mange venner som du liker, men du kan aldri ha mer enn en kjæreste.
4. Hvis du er bare venner, kan du vise din hengivenhet til noen. Hvis du er elskere, kan du ikke. du må behandle dem spesielle og gjøre dem føler at de er den eneste for deg.
fem. Hvis du er med en elsker, må du justere slik at partneren din ikke vil bli avslått. Med venner, kan du handle fritt uten frykt for å skremme dem bort.
6 er mer følsom hvis du glemmer noe i forhold til en venn
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------