Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom edelstener og krystaller

Gems og krystaller brukes til å lage smykker og andre stoffer. Både edelstener og krystaller er mye foretrukket for sin skjønnhet. En perle kan kalles en krystall, mens en krystall ikke kan kalles en perle.
Gems, som er høyt priset enn krystaller, er sjeldne mineraler som finnes i jorden. Gems kan sies å være edle og verdifulle steiner som brukes mer i smykker. krystaller, som er rene stoffer, består av molekyler som er ordnet i et geometrisk mønster.
Gems komme med mineralske baser som diamanter eller rubiner og med organiske baser som rav. Crystals er solide materialer som har atomer, molekyler og ioner løst i vanlige mønstre som strekker i tre dimensjoner. Crystals er også kalt materialer som har godt mønstret geometriske figurer.
også kjent som edelstener, er perler differensiert som edle og halvedle. De edelstener er fint kuttet og polert for å bruke det i smykker. diamanter, rubiner, safirer og smaragder er noen av de dyrebare edelstener, og andre edelstener kommer i kategorien av halvedle. Gems er i hovedsak klassifisert i henhold til kjemisk sammensetning og deres krystallinsk struktur. På den annen side, er krystaller klassifisert som sekskantet, kubisk, orthorhombic, tetragonal, rhombohedral, og monoclinic.
Nå se på fargen av perler og krystaller, den tidligere kommer i ulike farger, for eksempel, blå, grønn og rød mens fargen krystaller avhenger overføring av lys gjennom dem.
Når man sammenligner pris, er perler priset flere enn krystallene. edelstener er hovedsakelig brukt i smykker. Krystaller benyttes til ulike formål basert på deres eiendommer
Oppsummering :
1. En perle kan kalles en krystall, mens en krystall ikke kan kalles en perle 2. Gems kan sies å være edle og verdifulle steiner som brukes mer i smykker. Crystals, som er rene stoffer, består av molekyler som er ordnet i en geometrisk mønster.
3. Gems komme med mineralske baser som diamanter eller rubiner og med organiske baser som rav. krystaller er soild materialer som har atomer, molekyler og ioner løst i regelmessige mønstre og utvide i tre dimensjoner.
4. Gems er hovedsakelig klassifiseres i henhold til deres kjemiske sammensetning og krystallinsk struktur. På den annen side, er krystaller klassifisert som sekskantet, kubisk, orthorhombic, tetragonal, rhombohedral, og monoclinic.
5. Gems kommer i ulike farger, for eksempel, blå, grønn og rød mens fargen krystaller avhenger overføring av lys gjennom dem.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------