Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom dødfødsler og aborter

Kvinner er i stand til graviditet og fødselen motsetning menn. Det tar ni måneder for en kvinne å bære barnet sitt. Ni måneder av utholdenhet av smerte og offer som er normalt for gravide mommies der ute.
imidlertid visse komplikasjoner er ganske uunngåelig under svangerskapet. Dette er begrepene ' dødfødsel "og" abort. "for å forklare nærmere, er en dødfødsel diagnosen når fosteret dør inni livmoren før levering eller etter levering til enhver tid av svangerskapet. Dette er definisjonen i USA og Canada. I andre land, for eksempel, Storbritannia, Østerrike og Irland, oppstår en dødfødsel når et foster er 5000 gram, er på den 24. svangerskapsuke, og kom ut uten puls og respirasjon. " Abort ", derimot, oppstår når svangerskapet avsluttes og fosteret er ikke i stand til å overleve fordi han /hun ikke nådde levedyktig tjuende svangerskapsuke for å overleve.
i en spontanabort, er det vanligste symptomet blødning tidlig i svangerskapet. Moren er alltid overvåkes for denne typen saker som kan oppdages via ultralyd og HCG test eller humant choriongonadotropin. Hvis de testet positivt i disse diagnostiske eksamener, blir de da overvåkes nøye av sin OB /gynekologer, en lege som spesialiserer hos gravide kvinner. i tilfeller av dødfødsel, er det ingen overhengende symptomer at fosteret ville dø. i fostre som er i risiko for dødfødsel, leger også bruke ultralyd til å overvåke bevegelser og aktivitet av fosteret. Hvis fosteret er i live, men er inaktiv, blir fosteret så nøye. Moren er pålagt å rapportere redusert fosteraktivitet bevegelse og aktivitet for fosteret kan være død allerede.
Noen tilfeller av dødfødsel har en ukjent årsak. Andre er forårsaket av diabetes mellitus, bakterielle infeksjoner, høyt blodtrykk trykk, fysiske traumer, fødselsskader, navlestreng defekter, og mye mer. årsaken til abort kan også være ukjent i noen tilfeller, men noen kan tilskrives grunn hormonell ubalanse, anatomiske defekter i livmor og livmorhals, og reproduktive infeksjoner.
For en dødfødsel, innebærer medisinsk ledelse å sørge for at kroppen til fosteret er fortsatt intakt ved levering. For en spontanabort, i tilfeller av blødning, kan legen gi medisiner for å stoppe sammentrekning av livmoren og å stoppe blødningen. Men i tilfeller av blødning der mor er en kandidat for komplett abort, må fosteret evakueres fullstendig å hindre sepsis eller infeksjon av moren. Hvis en person ytrer blødning eller fosterets inaktivitet, må man søke medisinsk intervensjon umiddelbart for å unngå fosterdød.
Oppsummering :
en
En dødfødsel er død av et foster før eller etter levering En spontanabort er når svangerskapet opphør skjer før 20 svangerskapsuke. dermed kommer fosteret ut, men er ikke i stand til å trives.
to.
En dødfødsel har ikke et symptom på forestående død for fosteret. en spontanabort manifesterer blødning.
tre.
dødfødsler er forårsaket av en rekke faktorer, for eksempel, bakterielle infeksjoner, diabetes mellitus, osv., mens en spontanabort er forårsaket av en hormonell ubalanse og reproduktive infeksjoner.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------