Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom anfall og krampe

Beslag og kramper har blitt brukt om hverandre i den nåværende oppsettet mest sannsynlig på grunn av det faktum at begge hendelser resulterer i tilsvarende manifestasjoner. For det første, beslag skje på grunn av noen avvik i hjernens elektriske impulser. derfor er det noen grad av enten unormale eller for mange nevrale utslipp. i denne forbindelse, kan avbrudd av de nevnte impulser skje på flere områder av hjernen som fører til varierte anfall klassifiseringer.
Hver type anfall har sine distinkte symptomer og én av dem er krampe. På toppen av krampe, kan andre beslag symptomer inkluderer en unormal bom eller avstamning i humør eller følelser, samt synsforstyrrelser. ofrene kan selv ende opp stirrer på en blank plass for en lengre periode. kramper er faktisk ansett som en medisinsk tilstand i seg selv. Men det er også et symptom på epileptisk anfall som manifesterer seg som en serie av ekstrem rykninger av musklene som gjentatte ganger kontrakt og deretter slappe av. I en krampe episode, trekker musklene seg sammen unormalt på grunn av rask avfyring eller hjernens aktivitet som vanligvis foregår under et anfall episode. Dette er grunnen til at mange har kommet for å knytte kramper å være den samme som anfall. Hvis dette symptom som skjer under en aktiv anfall, har medisinske fagfolk observert at symptomene varer i 30 sekunder til 1 helt minutt.
tonisk- kloniske anfall, også kalt grand mal anfall, forlater offeret bevisstløs, som er så etterfulgt av krampaktige episoder. I løpet av denne tiden, kan offeret ikke lenger kontrollere sin urinering på grunn av midlertidig fravær av blærekontroll. Den andre typen, myoklone anfall, er preget av tilfeldig eller periodisk rykninger som kramper som kan variere fra mild til alvorlig. i en klonisk anfall, den tredje typen, de rykninger er mer repeterende i naturen. Krampetrekningene er nesten som at av tonisk- kloniske anfall om det er ingen tap av bevissthet i ren klonisk type. andre beslag typer som ikke involverer krampetrekninger er absenser og toniske anfall og atoniske anfall.
Oppsummering :
1. Når en person har et anfall, er det ikke alltid sant at han vil oppleve kramper Det samme gjelder når en person opplever kramper der det er. ikke alltid slik at han har anfall.
to. beslag involvere unormal eller rask neuronal aktivitet i hjernen mens krampetrekninger er preget av unormale eller ufrivillig muskelsammentrekninger eller jerky muskelbevegelser.
3 A krampe er ofte den første diagnosen gitt til en pasient til den tid som et anfall lidelse har blitt etablert.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------