Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom ULVER og REVER

Wolves og rever tilhører samme Canidae familien, men er forskjellige på mange måter. Er det forskjeller i størrelse, atferd, og fangstmetoder.
En rev er medium størrelse og kommer med en smal snute og fluffy hale. En rev er mye mindre enn ulv og er enda mindre enn alle andre i Canidae familien. Foxes liker ikke å leve i flokk, men bare med to eller tre ledsagere. Siden de har en liten kropp ramme, de bare jakte små dyr og ikke tære på større dyr. Foxes spiser også insekter, frukt og bær.
Sammenlignet med reven, er en ulv stor. De har en bred og tung snute. Motsetning til reven, er ulven mye fryktet av mennesker som de har en mer kjøttetende art. Foxes er vennligere for mennesker. bor Wolves i pakker på 6 til 10 år. de tære på store dyr. motsetning til reven, en ulv hyler. Wolves er i hovedsak sett på den nordlige halvkule, mens reven blir sett nesten overalt.
Når man sammenligner størrelsen, ulvene er større. En voksen ulv veier ca 150 pounds og kan være om 3feet høy. På den annen side veier en rev rundt 30 pounds og kan være ca 1 meter høy.
De babes i en ulv er kjent som valper, og de av reven er kjent som byggesett. Mens en valp kommer i grå, hvit, brun og svart farger, kan en kit komme i rødt, grått, sølv og hvit farge. <. br /> reven samt ulven er truede dyr
Oppsummering :
1. En rev er mye mindre enn en ulv og er enda mindre enn alle andre i Canidae familie. En voksen ulv veier ca 150 pounds og kan være ca 3 meter høy. På den annen side veier en rev rundt 30 pounds og kan være ca 1 meter høy.
To. A fox har en smal snute og fluffy hale. Wolves har bred og tung snuten.
tre. Foxes liker ikke å leve i flokk, men bare med to eller tre ledsagere. Wolves bor i pakker på 6 til 10 år.
4. Foxes bare jakte små dyr og ikke tære på større dyr. De spiser også insekter, frukt og bær. Wolves tære på store dyr.
fem. motsetning til reven, er ulven mye fryktet av mennesker som de har en mer kjøttetende art.
6. De babes av ulv er kjent som valper og at av rever er kjent som byggesett.
7. reven samt ulven er truede dyr.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------