Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom FEIL og FIASKO

På et punkt i enhver manns liv, møter man en svikt eller, i de fleste tilfeller, flere feil. De kan være forårsaket av en situasjon over hvor han ikke har kontroll over, eller de kan være forårsaket av noe som han selv er ansvarlig for, slik som en feil. Fastsettelse en suksess eller fiasko avhenger av hvor den enkelte eller samfunnet som helhet utsikt en handling eller mål.
Dette er fordi menneskets atferd er ofte basert på normer eller forventninger i samfunnet, og eventuelle avvik fra disse normene kan være merket som feil, feil, eller feil som kan føre til svikt.
Feil er synonymt med feil og feil selv om disse ordene variere i sammenheng avhengig av hvordan de blir brukt. En feil kan være forårsaket av feilvurdering, uforsiktighet, og glemsel. Når man er på feil, kan det være fordi han er uvitende, ikke betaler oppmerksomhet, eller dømmer ting dårlig. det regnes som et tegn svakhet, en svakhet, en svakhet, eller en utilsiktet feil. Fault kan også henvise til en fysisk eller intellektuell ufullkommenhet, leverfunksjon eller defekt. Ofte det betegner en persons ansvar for en dårlig situasjon eller hendelse, en urett, eller feil. Svikt, derimot, er tilstanden eller staten for ikke å kunne møte en tiltenkt formål. Det er det motsatte av suksess og er avhengig av hvordan den brukes. En situasjon kan anses som en fiasko av en person mens det kan sees en suksess av en annen. i livet, feil er viktig å hjelpe enkeltpersoner gjøre bedre og bli vellykket. Forskere, ingeniører, programmerere, og mange andre mennesker oppnå suksess gjennom å lære av deres feil og feil. Failure inspirerer til kreativitet. Straffe enkeltpersoner, særlig studenter, hardt for sine feil kan begrense deres kreative prosess og stunt deres intellektuelle og kunstneriske vekst. Svikt kan være dårlig, men de kan også være bra.
Gode feil er resultatet av ta de rette avgjørelsene, men likevel miste til slutt. Dette kan være forårsaket ved å ta i mer arbeid enn du kan håndtere eller av ting og situasjoner som du ikke har kontroll over. likevel er det bedre enn å ha aldri prøvde i det hele tatt.
Bad feil er resultatet av å lage dårlige avgjørelser eller ikke gjør noen avgjørelser i det hele tatt. Sviktende fordi du er redd for å ta sjanser er dårlig fordi den ikke oppmuntrer deg til å gjøre bedre. Denne feilen er et resultat av en feil, en svakhet karakter som må korrigeres.
Oppsummering :
1. En feil er en feil eller feil forårsaket av feilvurdering, uforsiktighet, og glemsomhet mens en fiasko er tilstanden eller staten for ikke å kunne møte en beregnet objektiv
2. En feil er et tegn svakhet, en svakhet, eller en brist som kan resultere i feil hvis ikke adressert godt.
3. Svikt kan enten være gode eller dårlige, men feil alltid har negative konnotasjoner.
4. For å hjelpe seg selv oppnå suksess, er det svært viktig å innse omstendighetene som førte til en manglende evne og til å korrigere eventuelle feil som har forårsaket det.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------