Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom Cavalier King Charles spaniel og king charles spaniel

Cavalier King Charles Spaniel og King Charles Spaniel er to forskjellige typer hunder i Cocker Spaniel familien. Selv om navnene deres er svært like, der er mange fysiske og temperamentsfull forskjeller mellom de to. det har vært mye uenighet mellom eierne av de to hundene. The King Charles Spaniel er en rasekatt som koster tusenvis for å kjøpe. The Cavalier King Charles Spaniel er ikke en rasekatt, men har blitt solgt villedende av oppdrettere som sådan. Begge spaniel er vanlig i Storbritannia, og kong Charles II var inspirasjonen for etableringen av rasen.
En Cavalier King Charles Spaniel er fysisk forskjellig fra King Charles Spaniel, er det imidlertid ikke purebred. Cavalier King Charles Spaniel er ikke renrasede spaniels og vil ligne på den King Charles Spaniel, men de er ikke den samme King Charles Spaniel er ettertraktet av renrasede eiere og oppdrettere over hele verden. skalle Cavalier King Charles Spaniel er flat mellom og nær øret området, og nesen av Cavalier er kortere enn den typiske King Charles. The King Charles har en kuppel -formet hode med store og noen ganger utstående øyne. Nesen av kong Charles er liten, dukket opp, og nesten i flukt med toppen av skallen selv. En standout karakteristiske for Kong Charles er de under bittet eller liten utvekst av underkjeven ytterligere da den øverste. føttene til Cavalier er godt polstret, liten, og har fjær -aktig pels oppå potene selv. Disse Spaniels er større enn King Charles fordi de kan vokse til nesten 18 pounds og vil ha en svart, brun, og selv tri- farget pelskåper. Noen Cavaliers kan ha et kutt hale, og andre kan ha en full lengde hale avhengig eieren av spaniel. King Charles Spaniel er mindre enn Cavalier King Charles som de bare kan veie opp til 14 pounds. føttene i denne spaniel er avrundet og er lik som en katt. Cavalier King Charles spaniel og en tendens til å være vennlig, utadvendt og ikke- aggressiv. de er gode familiehunder med et reservert og vennlig gemytt. veldig mye i motsetning til andre små hunder
Summary :
en. The King Charles Spaniel og Cavalier King Charles Spaniel er typer hunder i spaniel familien. De ble skapt i likhet med kong Charles II s hund under gjenopprettelsen.
To. The Cavalier king Charles Spaniel har en flat hode og er ikke renrasede spaniel. The King Charles Spaniel er purebreds og har en kuppel -formet hode med utstående øyne og ingen snute. Fordi king Charles Spaniel er rasekatt, de er dyre å eie mens Cavalier er det ikke.
tre. Både Cavalier og King Charles spaniel er samme farge og kan ha en forankret eller full-lengde hale avhengig av eier eller oppdretter.
4. The Cavalier er vennlig og utadvendt, mens King Charles er reservert. Begge hundene er snille og gode familiehunder for barn i alle aldre.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------