Stilling: ovs0 > Vivian Blikom >

Forskjellen mellom å lytte og høre

Hørsel er det lov å oppfatte lyd og mottar lydbølger eller vibrasjoner gjennom øret. Lytting er handlingen av å høre en lyd og forståelse hva du hører. Hørselen er en av de fem sansene og det skjer bare hele tiden-enten du liker det eller ikke-med mindre du har et hørselsproblem Men hvis du lytter, er du bevisst velge hva du vil høre deg konsentrere deg om hva du hører. for å forstå budskapet. for eksempel, hvis jeg hører en baby gråte høyt, jeg bruker min følelse av hørsel, men når jeg hører en baby gråter fordi han er sulten, er det en form for lytting fordi jeg har festet en mening til det jeg har hørt.
Hørsel er en ferdighet der du bruker ørene bare. Det er et av de fem sansene. Listening bruker ulike sanser, som hørselen, se, eller følelse av berøring. Listening er en ferdighet som lar lyden du hører gå gjennom hjernen din til å behandle betydningen av det. Listening betyr også å observere hva du hører, som talerens adferd og kroppsspråk, for å bedre forstå hva taleren snakker om. hørsel er en ufrivillig handling der du bare får vibrasjoner gjennom ørene. Lytting er en form for en kommunikasjon teknikk som lar deg forstå, tolke og sette mening til det du hører. Listening kan bygge et bedre forhold med andre, mens hørselen er bare bare motta lyder gjennom ørene dine.
Oppsummering :
en Hørsel og Listening bruker begge ørene
2 Hørsel mottar lydbølger gjennom ørene, mens du lytter betyr høre og forstå hva du. har hørt.
tre. Hørselen er en del av de fem sansene, mens du hører er et valg å høre og analysere hva du hører.
4. Hørsel bruker ørene bare, mens du lytter bruker kroppens andre sansene.
fem. Listening observerer andres atferd som kan legge mening i meldingen, mens hørselen er ganske enkelt mottar lydvibrasjoner.
6. Listening kan bygge bedre relasjoner med andre, mens hørselen ikke kan.
7. Ta godt vare på ørene, du kan ikke høre når du ikke kan høre
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------